Varmen er tilbake i Borgehallen, nå kan man spille uten stillongs og lue. Våre jenter og gutter var tidlig på plass i hallen for å rigge vant og «varme opp». Vår tropp var på 15 stk hvorav to hadde sin første kamp i den gule/sorte trøyen. Tre av de deltar på dommerkurs som blir arrangert i disse dager. De øvrige deltagerne på kurset observerte kampen fra tribunen.

1 periode:

Fra dropp vandret spillet fram og tilbake, men våre krigere var helt klart med fra start. Målvaktene på begge sider har mange gode redninger. Etter 11 minutter får Råde utvisning for ulovlig dytt mot vant. Dette klarer vi å utnytte og #9 Maxi putter inn 1-0 på tiden 12:31.

Det skal ikke gå mer enn i overkant av ett minutt før #40 Jacob Sebastian Høgelund skyter ballen i Rådes nett og vi leder 2-0 når vi går til pause.

2 periode:

Andre periode gir Rådes krigere oss en kald dusj. Vel faktisk ikke bare en, men tre og det i løpet av to minutter. Skal det gode lagspillet vi hadde i første periode rakne helt nå…

Råde har ett par gode angrep, men #1 Sebastian Lohndal Andresen står godt i buret og redder det som kommer hans vei. Etter 12:13 får #69 Noah Stenberg spilt #70 Hugo Olof Nilslin fri og han setter pent inn reduseringsmålet. Det står nå 3-3 og stort mer skjer ikke i 2 periode. Det er to gode lag på banen, men vi ser ut til å ha kontroll.

3 periode:

Tredje periode er ikke mer enn 1:51 gammel når Felix Expressen setter fart etter en flott pasning av vår kaptein #71 Alexandra Linnea Spro Kristoffersen, (nå fikk jeg med alt Chanett) vi går igjen opp i ledelsen og den gir vi ikke fra oss heller. Nå er det piratene som har kampen i sin hule hånd. 12:54 lyser det på tavlen når #12 Emilio Vincent Veel øker til 5-3 etter pasning fra #41 Leo Stene-Jansen. Spikeren i kisten setter Felix Expressen på ett langskudd som ikke stopper før det treffer nettet bak Rådes målvakt. De røde må dra hjem med tap denne lørdagen.

Råde vinner skuddstatistikken 18-19 og vi kan takke Sebastian i buret at han stoppet Rådes skudd. Det er også Sebastian som blir Banens Beste for St. Croix. Vi gratulerer !

Felix Expressen seiler inn på toppen av «statistikk for spillere» med 18 mål ! og 9 assist.

Vi kan bare ta av oss pirathatten for det.