Pirater 2 mot Sarpsborg 2.

Ny kamp, nytt pågangsmot. Denne gangen tar vi imot Sarpsborg Sharks 2.

1. Periode:

Vi legger oss litt bakpå fra start og vi slipper til motstanderen mer enn vi har lyst til.

Sharks scorer sitt første på tida 03:58 og det står 0-1. Det virker som vi ikke helt henger med enda og vi slipper inn målet altfor lett.  Det er mye frem og tilbake, men nå er vi endelig litt mer med i kampen. Men Sharks klarer å putte inn 0-2 når tida er 08:10. Det går ikke lenge før Marius setter ballen bak målvakt med pasning fra Mario på tida 08:56, 1-2. Nå har vi endelig våkna, vi trengte bare å bli varme i trøya.  Mathias scorer piratenes andre mål, med pass fra Ketil, 2-2 på tida 10:23. Sharks scorer periodens siste mål, tid 13.30. Vi går til pause og stillinga er 2-3.

• Periode:

Ny periode, nye muligheter. Vi er mer våkne, vi har mer lyst og iver. Det går ikke mer enn

01:32 før Jørgen setter ballen i nota med assist fra Kenneth, 3-3. Det går akkurat 2 minutter til vårt fjerde mål sitter (selvmål), og vi er i ledelsen, 4-3. Vi holder tempo og hode oppe.

Spillet går litt frem og tilbake, det er ganske så jevnt. På tiden 07:50 legger Pål ballen på mål og Patrick drar frem noen gamle kunstner og setter ballen bak målvakt, 5-3. Sharks klarer å sette ballen i mål 57 sekunder før periodeslutt, men vi går til pause med ledelse 5-4.

• Periode:

Kveldens siste periode er i gang, men vi legger oss et nivå ned i stedet for opp.. Sharks putter på et mål etter bare 25 sekunder spilt av perioden. Det står nå 5-5. Nå må vi gire opp, men det gjør også gutta fra nabobyen og setter inn 5-6 på tida 09:08. Vi gir oss ikke av den grunn og kjører på, nå er det briste eller bære. På tida 13:40 finner Mario kapteinen Bare Morten som lader børsa fra egen banehalvdel, ballen sitter i nettet bak målvakt og det står 6-6! Det jobbes hardt, spillerne begynner å bli slitne, men det gjør også motstanderen. Vi forsvarer oss bra, vi har også flere sjangser men det vil seg ikke.

Kampen ender 6-6.

Banens beste: Mario 🙂