Kamp i Bjølsen matchbane.

13.03.22. Lyn – St.Croix 9-5 (3-1) (1-3) (5-1)

1.periode:

Sesongens siste kamp for A-laget. Buss med laget tok seg til Bjølsenhallen og fant garderober og fikk gått en tur. Skiftet og varmet opp. Det ble spill i røde drakter denne gangen. Hjemmelaget går ut i høyt press og det er de som setter inn dagens første mål når det er spilt 1.32. Det svinger litt og backparet Ole og Håkon samarbeider og når Ole slår en pasning til Håkon som da setter inn utligningen til 1-1. Jørgen rydder unna et par skudd som kommer. Vi får et overtallsspill og kommer til et skudd før vi pådrar oss en utvisning og med det spill fire mot fire. Lyn får sin spiller utpå og de utnytter overtallet og øker til 2-1. 44 sekunder senere øker de til 3-1. Det er stillingen til pause.

2.periode:

Midtperioden går vi ut og kjører på. Mario spiller fram til Marius som setter inn 3-2 etter 47 sekunder. Bare 28 sekunder etterpå er igjen Lyn foran med to mål. Vi har et godt tak på kampen spillemessig og kommer ofte til muligheter. På tiden 24.26 reduserer vil igjen til 4-3. Markus scorer på pasning fra Marius. Etter denne scoringen får vi til en del skudd mot vertenes målvakt. Utligning til 4-4 er et faktum på tiden 37.22. Markus er frampå etter en pasning fra Håkon. , Vertene våkner litt men ingen store farligheter  og dermed står det 4-4 til pause.

3.periode:

Vi føler at nå er vi på gang, men det er igjen Lyn som tar ledelsen etter 43.42. Over minuttet senere er det de som øker til 6-4. Det blir tøffere dueller og det trøkkes til i nærkampene. Det blir spill fire mot fire etter en hard nærkamp på midten. Vi kommer til sjanser, men ballen vil bare ikke inn i nettet. Vi får et overtallsspill og reduserer igjen til 6-5, Holme scorer på pasning fra Markus. 32 sekunder senere får vertene tildelt straffeslag etter at Ole hopper og header ballen unna foran egen kasse. Mathias kommer inn for å redde straffen og det gjør han selvsagt.

Vi satser på for utligning, men det er Lyn som igjen øker sin ledelse til 7-5. Vi tar en Time Out og tar ut Jørgen for å forsøke å få en redusering. Vi kommer ikke til noen skikkelig sjanse og vertene slår ballen langt og inn i det tomme målet, 8-5 til hjemmelaget. Det kommer nok et mål for hjemmelaget og kampen ebber ut med tap. En kamp der vi er godt med i to perioder, men har ikke helt flyt i de avgjørende øyeblikk. Vi ender opp på en 5.plass på tabellen.