Pirater mot haier…

Stathelle Sharks stiller i år i SØBR sin divisjon for G/J-15. Denne lørdagen hadde de sin første kamp i Bamble flerbrukshall. Vi fikk æren av å være første bortelag der. Og jammen ville ikke historien at vi skulle vinne denne kampen. Vi hadde et tap fra Sarpsborg klart i minne. Samtalene i bussen gikk mye på dette. Heldigvis klarte vi null-stille oss og gå inn i kampen med godt mot.

#90 Hugo Olof Nilslin i kamp for piratene i Bamble flerbrukshall.

(3-2), (2-4), (4-5), 9-11.

1 Periode:

Før undertegnede hadde fått åpnet Kvikk-Lunsj’n løper #70 Maxi på en ball fra #62 Sindre Melby-Svendsen (SMS). Og på tiden 00:48 leder de sorte og gule 0-1. Men, vi ble kanskje litt for glade. Det utnyttet Stathelle og gir oss en kald dusj som varer i litt over 4 minutter. De scorer tre mål og uroen bølget på skuta vår. Heldigvis holder #12 Emilio Vincent Veel hodet kaldt og etter en pasning fra #4 Theodor Berg-Børresen reduserer vi til 3-2. Og det er stillingen når lagene går til pause.

2 periode:

Vi scoret tidlig i første periode, men #62 SMS brukte bare 14 sekunder av 2 periode på å sette ballen i nettet, etter pass fra #44 Emilie Hamre Vitting. Håpet lever videre, det lyser 3-3 på tavlen. De to neste målene er det Stathelle som scorer, heldigvis for oss var ett av de selvmål. Så da er det fremdeles uavgjort 4-4. Så kommer SMS i et voldsomt løp fra høyresiden inn mot mål og verken fotograf eller målvakt klarer å følge med og vi leder kampen. Det går 7 minutter så er det igjen SMS som står for et nytt mål etter pasning fra Maxi. Haiene får en ball bak vår gode målvakt. Og mer skjer det ikke denne perioden.

Bamble flerbrukshall, som har adresse Tønderveien 10 må jo være en av regionens visuelt sett fineste haller.

Kjære Bamble kommune. Når en klubb bestiller en hall for å spille KAMPkamplys på. Lyset i hallen denne dagen var på sitt beste SPAREBLUSS. Det ER en grunn til at det koster mer å arrangere kamp enn trening. (og det er grunnen til de dårlige bildene).

Men, TAKK til Stathelle Sharks for flott gjennomføring av første kamp i ny hall… !

Stathelle Sharks hadde «flyvertinner» som rullet rundt med en liten «salgsvogn», en genial ide’. Synd vi har så mye trapper i pirat borgen. Terningkast 6.

3 periode:

Dagens tradisjon tro, scorer vi tidlig i denne perioden også. Maxi og SMS trår til igjen etter 46 sekunder, 5-7. Disse lagene følger hverandre nesten som to dråper vann. 6-7 på et flott skudd fra Stathelle. Vi er nesten like langt. Ett minutt etter sender #27 Victoria Lohndal Andresen en ball til Maxi så leder vi med to mål igjen og siste periode er halvspilt. Men hjemmelaget har ikke gitt opp og 8-9 blir stillingen etter 16:37. På slutten av kampen kommer målene fort. SMS scorer på pass fra Maxi til 8-10 før Stathelle scorer 20 sekunder senere. Det er #12 Emilio Vincent Veel som putter sitt andre mål for dagen og fastsetter sluttresultatet til 9-11 etter forarbeid av #20 Sebastian Lohndal Andresen.

Det var en meget jevn kamp og vi takker hjemmelaget for kampen og setter kursen for Sandefjord og en pizza bitt før vi tok båten hjem. Det ble en lang dag og var nok mange som sovnet tidlig denne søndagen, men vi var alle enige om at det hadde vært en flott tur !

Synd det ikke var flere foreldre som ble med…

Dagens BB ble Tobias Rud Nilsen, målvakten vår var høyt og lavt og det var bra mot et godt Stathelle lag.
Trykk på banner for å lese hva Stathelle Sharks skriver om kampen.