Super lørdag i Borgehallen

Tre hjemmekamper på en dag er ikke hverdagskost. Og godt er nok det. Det startet med et veldig lokalt oppgjør, B garderoben mot C garderoben. Vi blåste støv av våre gamle sorte drakter og gutta entret parketten. I denne kampen forventet vi faktisk poeng. Etter lokaloppgjøret var det damenes dans. Etter å ha gått gjennom forrige sesong uten tap, ser vi nå at motstanden er større. Det ble en målfattig kamp, som dessverre ikke gikk vår vei. H1 møtte Strømmen i lørdagens tredje dans. Her gikk ting litt mer Piratenes vei 🙂 Da begge våre eminente referenter ble forhindret fra og gjøre dette på lørdag, må dere klare dere med fotografens.

St. Croix H2 mot H3

(4-2), (7-0), (4-0). (15-2),

Det hele startet veldig bra for de sorte (H3) etter 08:24 da yngstemann, Maxi satt inn 0-1 etter pasning fra Jørgen A. Men, bare 10 sekunder senere reduserer Hanstad og det var jevnt igjen. De unge drar lasset igjen og Simen scorer nå for H2 og går opp i ledelsen 2-1. Så er det Thomas Hagen som likestiller lagene, tiden viser 11:40. H2 går opp til 3-2 og siden 4-2 før sirenen gikk. Når 2 periode startet gikk det ikke ett minutt engang før Simen etter pass fra Hanstad scorer igjen. Nå gikk luften litt ut av de sortkledde. Andre periode ender 7-0 og tredje 4-0. Kampen ender med hjemmeseier 15-2.

Jørgen Agerup 0-1.

Banens beste ble: Andreas Jordet for B-lag og Oddvin Røsand for C-laget. Vi gratulerer !!

Det ble veldig dårlig tid mellom første og andre kamp, så fotografen fikk dessverre ikke tatt bilde av BB i denne kampen. Men, gutta er på bilder i serien underst 😉

St. Croix/Slevik møtte Ull/Kisa i den andre kampen

(0-1), (0-0), (0-1). (0-2).

Det skulle gå hele 15 minutter før Ull/Kisa sin beste spiller kapteinen Martine Andresen fikk ballen i mål. Spillet går fram og tilbake uten at det skapes de helt store sjansene. Begge lag virker litt forsiktige. Andre perioden fortsetter som første sluttet. Jessheimlaget skaper nok meste, men vi har heldigvis en meget god målvakt mellom stengene. #88 Ingrid Florem-Nipen blir også vår beste spiller denne kampen. Neste kamp for jentene er i Apalløkka søndag 12 november kl: 18:00.

Banens Beste:

#88 Ingrid Florem-Nipen.

Pirater mot strømmen

(3-0), (1-1), (4-2). (8-3).

Tredje kamp for dagen og H1 tar imot Strømmen

1 periode:

Det går 9 minutter og 21 sekunder før CP helt alene setter 1-0 til Piratene. Fredrik Alstad startet dagen med å ikke finne spille drakten, så han måtte låne et annet nummer. Det skulle vise seg å være en liten «geni-strek». Fredrik er ALLTID rask og frisk, men denne gangen satt både pasninger og alt annet 100%. Det er selvsagt HELT tilfeldig… eller ? 😉 Fredrik setter inn 2-0 etter pass fra Oskar. Drøye 3 minutter senere putter Steini inn 3-0 etter et flott pass fra vår nye spiller Stian Setterberg. Det er den første av tre våre to spiller forandrer på lystavlen.

2 periode:

Åpner med at Strømmen reduserer etter 3 minutter. Men, vår nylig omtalte duo ville det annerledes. Stian setter inn 4-1 med pasning fra Steini etter 6 minutter. Så går spillet litt fram og tilbake. Flere mål blir det ikke denne perioden.

Fredrik i lånt drakt for dagen… men, gutten var jo høyt og lavt. Med seriens (eneste) §-bøy på køllen har han sin særegne spillestil. Denne dagen var innsatsen litt over 103,6 %. Var det nytt nummer som gjorde susen. Ser vi ett nummerbytte her? Følg med, du leser det HER først 🙂

3 periode:

Starter akkurat som den første og gjerne som alle perioder resten av sesongen. Med Pasning fra Steini til Stian og det står 5-1. Strømmen kommer og går, men klarer og score 2 mål på 30 sekunder… Hva skjedde?

Nå er det nok for CP og 6-3 til piratene etter nesten 6 minutter, assistert av Ole. Holme og Lasse vil også være i protokollen og Stian setter sitt 3 mål for dagen 🙂