Tøff kamp i Slorahallen

Med flere spillere ute fra troppen denne kampen, så visste vi vel alle at dette skulle bli en tøff kamp å ta med seg tre poeng fra, men heldigvis gikk det St. Croix`s vei! Det må sies at undertegnede ikke har vært borti mer ufordragelig hjemme publikum på en Innebandykamp 🙁

Hvordan hall, kiosk og sekretariat var sier historien ingen ting om, men hjemmepublikum får terningkast EN her altså. Kjedelig at noen ikke klarer å oppføre seg…

1.periode:

St. Croix har høyt tempo og Strømmen klarer ikke helt å holde følge den første perioden.

04:27 inn i første periode scorer #79 Tenold dagens første scoring helt alene, 1-0. 94 sekunder senere er det #91 Steini sin tur til å sette ballen bak målvakt, assist fra #44 J. Bøckmann, 2-0. Det ser ut som Strømmen ikke helt har kommet i gang enda. 10:44 øker St. Croix ledelsen til 3-0 ved spiller #68 Haglund, assist #91 Steini. Strømmen har noen få sjanser denne perioden og de scorer på den ene når det står 15:22 på kampuret, 1-3. Motstanderen ryker på en utvisning og piratene benytter muligheten til å øke ledelsen før pause, 16:43 er tida da #80 Sydvold scorer, assist fra #91 Steini.

St. Croix går til pause med 3 måls ledelse.

2.periode:

Dette skal bli en tøffere og mer spennende periode, Strømmen har virkelig våknet til og vi spiller ikke like bra som 1.periode. 55 sekunder ut i perioden scorer Strømmen, 2-4. Vi får en 2 minutters utvisning og slipper inn mål i undertall, 3-4. Vi får ikke helt til det samme spillet som det vi hadde i første periode og slipper inn enda et mål på tida 15:01, det står nå 4-4 og vi er like langt. Herfra og ut blir det en enda mer spennende og intensiv kamp. Vi får en utvisning på tida 17:31, 29 sekunder senere pådrar Strømmen seg det samme.

Det skjer ikke stort mer denne perioden og vi går inn i 3.periode 4-4.

Dagens BB blir #91 Steini.

3.periode:

Denne perioden skal det vise seg at det blir full kok i Slorahallen, med mye bølging frem og tilbake. Strømmen åpner perioden bra, det samme gjør vi..  det er vi som igjen går opp i ledelsen etter kun 51 sekunder, 4-5. #68 Haglund scorer sitt andre mål for dagen, assist igjen fra #91 Steini. 05:08 reduserer Strømmen igjen, 5-5. Under minuttet senere har igjen motstanderen satt ballen bak vår målvakt og tar ledelsen for første gang i kampen, 6-5.

Undertegnede får litt sjokk av oppførselen til hjemme publikumet som slenger stygge gloser til spillerne på St. Croix. Dette blir ikke bedre når St. Croix utligner på tida 15:47, målscorer #91 Steini, assist #44 J. Bøckmann, 6-6. Det går ikke lenge før vi igjen tar ledelsen 6-7, denne gangen er det #44 J. Bøckmann som scorer, assist #91 Steini. Nå er undertegnede glad hu ikke har på seg klubbdress når man sitter som eneste St. Croix patriot på tribuna med eldre kjerringer som sitter å roper og kjefter på bortelaget, tror dommerene skulle vært en tur på tribuna også. 8 Sekunder før kampslutt setter piratene punktum i kampen og scorer kveldens siste, #40 Teo fikser dette helt alene. 3 poeng blir med hjem til Fredrikstad, en morsom kamp som ble veldig underholdene og tøff!

Neste kamp for A laget er hjemme i Borgehallen mot Monolitten 25. november!