Vi møter Sarpsborg 2 som topper tabellen, det er forskjell på 2 og 3 divisjon, men våre gutter kjempet tappert helt til «hese Fredrik» brølte .

05.12.2021

Sarpsborg 2 VS. St. Croix 3

Første periode

I dag spiller vi borte mot Særp. I det fjerde spilleminutt får vi vår første 2. min utvising. Vi forsvarer oss bra, men Særp tar ledelsen på tiden 09:01. Vi kommer til noen muligheter, men ingen mål. Særp øker ledelsen på tiden 15:38 og det tar ikke lang tid før de legger på til 3-0 på tiden 16:17. Perioden avsluttes med at Særp putter nok den ball i nettet – 4-0 til Særp.

Andre periode

Det tar ikke lang tid før Særp er fremme og øker ledelsen på tiden 02:05. Vi har noen sjanser, men mangler målet. De blå vet hvor målet står og scorer nok en gang på tiden 03:24. Så sitter den for oss på tiden 08:07, det er Mathias som scorer med assist bra Morten – 6-1. Så er det Særp tur til å få en mann utvist. Power-play for oss, men dette hjelper oss lite for på tiden 09:14 får vi dagens andre utvising og vi blir spillende 4 mot 4. Til slutt er det nok en gang Særp som kommer best ut og scorer igjen på tiden 09:55 – 7-1. Vi er nå inne i en litt bedre periode og holder de litt tilbake. De gir seg ikke og øker ledelsen på tiden 12:38. Vi forsvar oss bra, men de blå presser på. På tidene 15:15 og 15:42 ligger ball nummer 9 og 10 i nettet vårt, vi spiller bra frem mot pausen.

Tredje periode

Sånn som i det to andre periodene er det Særp som starter best med første scoring på tiden 03:44. På tiden 04:41 får vi dagens tredje 2. min utvising. Vi forsvarer oss bra i undertallsspillet. Vi spiller bra og kommer til noen muligheter, men fortsatt så står det 11-1. 15:51 ut i perioden må Tor hente ut ball nummer 12 fra nettet. Vi ryker på dagens fjerde utvising mot slutten av perioden. Særp pynter å resultatet på tiden 18:47 og med det vinner de kampen 13-1.