04.12.21. St. Croix – Lyn 1-4 (1-2) (0-1) (0-1)

Det ville seg ikke, første hjemmetap.

04.12.21. St.Croix – Lyn 1-4 (1-2) (0-1) (0-1)

1.periode:

Lagene veksler på å ha ballen i starten av kampen. Vi får tidlig en utvisning og spiller fire mot fem. Vi får også en til utvisning og spiller tre mot fem. Vi gjør en god jobb i undertall og rir unna. Gjestene pådrar seg en utvisning og mot slutten av overtallsspillet vinner Mario ballen og plasserer ballen i nettet bak målvakten og 1-0 til oss. Drøye to minutter senere er utligningen et faktum. Det nærmer seg femten spilte minutter når gjestene er frampå igjen og setter inn 1-2. En jevn periode der vi er med.

2.periode:

Gjestene styrer starten av denne perioden. De setter inn 1-3 når klokken tikker mot seks minutter. Vi får et overtallsspill, men kommer ikke til nevneverdige sjanser. Vi spiller undertall og rydder unna. Mathias gjør en god jobb i kassa. Det er gjestene som har mest ball og de kjører hardt press når de mister ball. Vi sliter med å komme fremover og finne de riktige pasningene. Vi kommer fram og blir tildelt et straffeslag, men det vil seg ikke og ballen ender ikke i mål.

3.periode:

Det fortsetter noe i samme spor denne perioden. Gjestene kommer til sjanser og det virker ikke som vi er påskrudd helt til denne kampen. Vi rydder unna et par undertallsspill og Mathias har nok å gjøre.  Mot slutten kommer spikeren i piratkisten og 1-4 blir sluttresultatet. Denne kampen var nok en av de dårligste denne sesongen. En uke til ny kamp og da må piratene få unna fler skudd mot mål en dagens usle 10 skudd totalt.

Dagens BB Ole god innsats og trøkk duellene.

Mathias i kassa gjør også en solid innsats med 89% redningsprosent.