St.Croix – Greåker 2 10-6 (4-2) (1-3) (5-1)

1.per

Vi kommer greit i gang, skaper en sjanse tidlig ved Ola. Gjestene vil være med også og det er de som setter inn kampens første mål på tiden 2.26. Viktig å være påskrudd i denne kampen og vi jager utligning, Thomas Gul frampå med et brukbart skudd. Ola har ballen nede i venstre hjørne, spiller en lang tvers over til Joni som kommer bakfra og banker ballen i mål til 1-1 på 3.52. Gjestene kommer på kontring, men Jørgen er der han skal. Hanstad er på i hvert fall, vinner en ball og plasserer ballen i nettet bak målvakten og 2-1 ledelse på tiden 5.46. Kenneth jobber godt og spiller til BO som har et brukbart forsøk. Mot disse rutinerte gutta kan vi ikke gjøre feil uten å bli straffet. Det blir vi på et tvers over pass om brytes og notoriske Willy Fauskanger setter inn 2-2 på tiden 7.11. Vi får en utvisning og skal spille undertall. Gutta jobber godt og Jørgen står bra så vi rir unna med godt arbeid i det undertallet. BO gjør en god jobb og går tett i kroppen på gjestene slik at de ikke kommer til noen mulighet. Ola tar med seg ballen og slår en god pasning til Joni som setter inn sitt andre mål for kvelden til 3-2 på tiden 16.33. Truls vinner ball, spiller kjapt videre til Thomas Gul som finner Hanstad, som setter inn sitt andre mål til 4-2 på tiden 19.14. Går til pause med ledelse for en gangs skyld.

2.per

Åpner denne perioden brukbart også. Vi vinner ball og kontrer. Ola spiller over til Thomas Gul som setter sitt første for kvelden og 5-2 på tiden 23.55. Bare 29 sekunder senere reduserer gjestene til 5-3 når de sniker ballen inn kjøkkenveien. Tiden var 24.24, det skal bare ikke skje. Vi kommer til muligheter på kontring. Filip Wilhelmsen jobber godt defensivt og er godt i kropp på gjestene. Det er det som må gjøres i en kamp som denne. Gjestene har ball og spiller på kanten og fyrer av et skudd i vinkelen til 5-4 på tiden 29.56. Noe senere er gjestene på vei fram og ingen støter fram og blokker, dermed får de skyte fritt og ballen havner i nettet og det er like langt igjen, 5-5 på tiden 33.06. Vi jobber på og skaper litt trøkk og noen sjanser, men går til pause på stillingen 5-5.

3.per

Gutta viser vei og spesielt Hanstad er påskrudd i dag, han løper og kriger. På et innslag skaper Kenneth litt kaos foran gjestenes kasse, men vi får ikke omsatt det i mål. Joni spiller fram til Hanstad på kanten som fyrer av og ballen finner veien inn bak gjestenes målvakt. 6-5 ledelse på tiden 43.33. Enholm går i blokka når gjestene prøver seg. Jørgen gjør en god redning etterpå. Hanstad spiller til Ola som får fart i ballen som fyker inn i nettet og øker ledelsen til 7-5 på tiden 48.18.  Enholm har et brukbart forsøk, på kontringen gjør Jørgen en god jobb. Gjestene får et frislag foran vårt mål. De har en variant som til slutt ender i mål og reduserer til 7-6 på tiden 53.42. På tiden 55.53 pådrar gjestene seg to utvisninger og vi får mulighet i overtall fem mot tre. Gutta spiller ballen og er tålmodige. Ola spiller til Joni setter ballen i mål og 8-6 på tiden 57.24. Vi fortsetter i overtall og igjen utnytter vi dette. Joni spiller til Thomas Gul som banker inn ballen i mål til 9-6 på tiden 57.45. Gjestene tar ut målvakt for og prøver å innhente forspranget vårt, gutta jobber godt. Vi kriger på og vinner ball, Ola spiller til Joni som setter ballen i det tomme målet og øker ledelsen til 10-6 ni sekunder før slutt. En god periode, der gutta kriger på for hverandre og Hanstad går i bresjen med oppofrende spill. Banens beste blir denne gang Hanstad, selv om det var flere gode kandidater som også kunne tatt denne. Hanstad var påskrudd fra første duell og sto fram både offensivt og defensivt i kveld.

Neste seriekamp er hjemme i Borgehallen mot Slevik2 torsdag 19.mars kl 20.30. Gjenstår en bortekamp mot Halden og en hjemmekamp mot Sarpsborg2.Vi har også et par kampen uten kampdato ennå, det er Fredrikstad2 borte i serien og kvartfinalen i Regions cupen mot Sarpsborg2.

BB: Hanstad

Statistikk:

Hanstad 3+1

Thomas Gul 2+1

Joni 4+2

Ola 1+5

                                                                                                                                                    «Piraten»

Print Friendly, PDF & Email