Seier i første seriekamp for A-laget mot Monolitten.

Heldigvis for oss reddet Mathias dette skuddet fra Zlatan (Michael Zlatan Sven Åsberg) Bildet er tatt tidlig i første periode. Nå var det disse to herrer som ble banens beste også 🙂

Heldigvis for oss reddet Mathias (Kristiansen) dette skuddet fra Zlatan (Michael Zlatan Sven Åsberg) Bildet er tatt tidlig i første periode. Nå var det disse to herrer som ble banens beste også 🙂 Vi gratulerer til begge og takker Monolitten for en godt spilt og fair kamp, selv om 3 periode ble mer spennende enn jeg syns var nødvendig.

Holme kan smile fra øre til øre etter å ha overlistet målvakten i Monolitten målet.

Referat fra kampen:

17.09.22. St.Croix – Monolitten 6-4 (3-1) (3-1) (0-2)

1.periode:
Så var det klart for seriestart hjemme i egen hule, med Monolitten på besøk. Vi kommer godt i gang og det tar ikke mange minutter før første ball ligger i nettet til gjestenes målvakt. Stian gjør et godt løp og spiller fram til Marius som plasser ballen i mål godt med ledelse etter bare drøy fire minutters spill. Nøyaktig 61 sekunder senere har vi øket til 2-0. Teo jobber godt og legger ballen til Ola som fyrer løs og ballen fyker inn i nettet. Spillet vårt ser bra ut og gutta gjør jobben på banen. Når vi passer elleve spilte minutter, kommer gjestene til foran kassa og setter inn reduseringen til 2-1. Vi nærmer oss sytten spilte minutter av perioden. Markus gir ballen til Marius som tråkler seg gjennom og forbi opptil flere monolitter og dunker ballen i mål til 3-1. Det var fjorårets toppscorer sitt andre mål for dagen. Vi har absolutt hatt en god åpningsperiode.

2.periode:
Også i denne perioden trykker vi fra start og skaper sjanser. Ole spiller til Holme på kanten som skyter ballen i nettet til siden for målvakten og dermed 4-1. Vi kjører på og har mye ball og det skaffer oss et overtallsspill når gjestene pådrar seg en utvisning. Vi lar kula rulle godt og til slutt er det Holme som spiller til Ola som setter inn sitt andre mål for dagen i overtall og ledelsen er nå 5-1. Bare halvminuttet senere blir det dømt straffeslag til oss, men denne gang klarer ikke straffeskytter Holme og overliste gjestenes målvakt. Midtveis i kampen er det Stian som kommer på et raid fra sin backplass og ikke bare kommer til en sjanse. Han scorer et fint mål og vi øker ledelsen til 6-1. Fire minutter senere kommer gjestene fram og reduserer til 6-2 som også blir stående når perioden er over.

3.periode:
En periode som ligner de to første periodene. Vi skaper sjanser og jobber godt. Vi har skudd i stolper og tverrligger uten nettkjenning. Det er gjestene som setter inn redusering i stedet og bare tre minutter senere reduserer gjestene nok en gang til 6-4. Vi skaper flere gode sjanser, men ballen vil ikke inn i det åpne ballen eller så står gjestenes målvakt i veien. Gjestene jobber også på for å prøve å få noe ut av kampen. De trykker på mer mot slutten, vi ofrer oss godt og det som kommer gjennom tar Mathias seg av mesterlig. Dermed beholder vi poengene og sikrer oss seier i sesongens første kamp. Laget viste mye bra og nå er det bare jobbe godt på treningene til uka, før neste kamp som er allerede fredag borte mot Ajer.

Dagens BB Mathias som med flere gode redninger mot slutten av kampen er med på sikre seieren.