Kamp på Hamar mot Ajer IBK.

Nå vet jeg ikke åssen gulvflaten var å spille på, men fotografisk skulle jeg gjerne hatt disse fargene i Borgehallen…

Andre serierunde drar vi til Hamar for å møte Ajer. Vi starter godt og leder 0-3 etter første periode. Andre periode ender 3-1, men vi leder fortsatt. Det er tredje periode som knekker oss. 07:33 ut i perioden reduserer Ajer til 5-5 og 10 minutter senere setter de inn det avgjørende målet.

Alle bilder Anja Ø. Bekkelund.

Referat fra kampen:

Fredagskveld på Hamar

23.09.22. Ajer – St.Croix 6-5 (0-3) (3-1) (3-1)

1.periode:
Vi starter perioden godt med mål allerede før tre minutter er spilt. Markus setter inn 0-1 assistert av Marius. Bare 26 sekunder sender øker vi til 0-2. Kenneth finner nettmaskene etter pasning fra Holme. Vertene kommer til flere skudd, men Mathias har kontroll. Nærmer oss ni spilte minutter når fjorårets målkonge Marius setter inn 0-3 på pasning fra Markus, motsatt av kveldens første mål. Blir en del skudd som ikke ender i mål og perioden ender med 0-3.

2.periode:
Vertene går hardt ut med flere skudd og muligheter, men Mathias er der han skal. Vi scorer først også denne perioden. Det er Ola som setter inn 0-4 når det er spilt tre minutter. Minuttet senere setter vertene sitt første og 1-4. Teo pådrar seg en 2+2 og dermed undertall som ikke ender i annet enn et straffeslag for oss, men Marius treffer ikke på det. Vertene reduserer igjen til 2-4 når klokka tikker mot tretten minutter. Vertene reduserer nok en gang etter seksten spilte minutter og spenningen er til å ta og føle på. Hjemmelaget tar skuddene i perioden med 12-5 og stillingen er 3-4 når perioden er over.

3.periode:
Ett minutt inn i perioden øker vi til 3-5. Det er Ole som scorer etter pasning fra Ola. Vi kan puste litt lettere. Men bare 18 sekunder senere reduserer vertene til 4-5. De får et straffeslag som heldigvis ikke går i mål. Det er ulidelig nå. Vi har passert sju spilte minutter når utligningen kommer og det står 5-5. Nå må vi krige på guttær. Mye skudd til begge lag og når tiden stopper på sytten minutter og trettifem sekunder tar vertene ledelsen for første gang i kampen. Vi tar Time out og nå er det alle mann til pumpene. Det vil seg ikke og dermed ender det 6-5 til vertene. Vi må ta den lange veien hjem uten poeng denne kampen. Mathias gjør nok en god kamp og blir vår BB denne kvelden. Neste kamp er Lyn borte i Oslo lørdag 8.oktober. Må bruke treningene godt fram til den kampen.

Statistikk:
Ola 1+1
Ole 1+0
Markus 1+1
Marius 1+1
Kenneth 1+0
Holme 0+1
”Piraten”

Alle bilder Anja Ø. Bekkelund.

Thomas Vermund…

Fun facts…

Selv om vi ikke dro fra byen grunnlagt i 1848 med seier syns jeg man må nevne noe som står i Ajers «bibel». Klubbens leder er en virkelig ildskjel ! Her ett referat fra Øreåsen IBK 🙂 :

«Da vi ankom hallen stod Vermund i døra å solgte billetter, i første periode scoret han to mål, før han i første pause var kioskvakt. I løpet av andreperiode putten han en ny ball i kassa. I andre og sistepause solgte han lodd og stod for trekningen. Da han senere i tredje periode ble skadet, og måtte forlate banen ble han ikke borte av den grunn. Da fungerte han som vantvakt og publikum.»

Det er slike personer idretten trenger i tiden som kommer. Vi heier ikke på Ajer ;), men vi heier på Thomas Vermund…

GOOOOO PIRATES !

Print Friendly, PDF & Email