Serieåpning for vårt damelag.

I en utsatt kamp mot Bækkelaget beholdt jentene alle poengene i Borgehallen mandag kveld. Godt å få en slik start, vi har mange bortekamper i de neste rundene. Med innsatsen i denne kampen, kan vi glede oss til fortsettelsen.

Borgehallen 26 september 2023. (2-0), (4-0), (0-0). Kampresultat 6-0.

Nanna og resten av laget viser tydelig glede over årets først mål. Vi håper det blir mange !!

Referat fra kampen:

1 periode: Endelig kom seriestarten vi har ventet på, og vi viser fra første sekund at vi har ventet på dette. Vi går rett i strupen på Bækkelaget, og får fort kampen i vår hånd. De første byttene vil det seg bare nesten, og det er tydelig at det er en stund siden vi spilte kamp sist. Men på tiden 07:01 fyrer Anette Madsen av ett skudd fra midtbanen som går via debutant Nanna Aaby og i mål, og der var vi virkelig igang! Vi fortsetter og trykke på, og når det gjenstår 5 min av perioden begynner vi og se resultater av jobben som er lagt ned i sommer. Vi får avgårde 6 skudd på mål på disse 5 minuttene og på det nest siste så sitter ballen i kassa igjen. På tiden 19:01 så fyrer Ellen Hauge av, keeper gir retur og Kristine Løken har parkert samtlige forsvarsspillere og plasserer returen enkelt opp i nærmeste kryss. Vi går til pause med 2-0, vel vitende at vi må sette opp tempoet enda ett hakk.

2 periode: Vi går ut og er nøyaktige i alt vi gjør, selvtilliten er skrudd på hos samtlige og vi koser oss på banen. 08:53 finner Ellen Hauge dagens andre debutant foran mål, da Kristine Eide viser rutine og plasserer ballen i mål alene med 2 Bækkelaget spillere. 27 sekunder senere våkner også vår kaptein til live, Dipa Tangen gjør ting enkelt og feier inn 4-0. Pasning fra Nanna Aaby. Vi fortsetter og kjøre på mot ett slitent Bækkelaget, og 13:48 ut i perioden så er det Ellen Hauge sin tur til og score. På frislag fra Andrea Fillipsveen så plasserer hun ballen i lengste hjørne fra distanse, lekkert og 5-0. 16:49 så kommer reprisen fra det første målet, Anette Madsen fyrer av og Nanna Aaby styrer inn 6-0 til piratene, helt etter boka! Vi har full kontroll, og Bækkelagets første avslutning kommer etter 17 minutter i denne perioden. Vi går nok en gang til pause vel vitende om at det er vi som bestemmer i Borgehallen.

3 periode: Vi blir enige om i garderoben om at nå skal vi gjøre alt vi kan for og holde nullen, og det gjør vi på mesterlig vis. Vi er rolige og komfortable med ball og står igjennom denne perioden med en enorm selvtillit. Keeper Kira Jacobsen gjør jobben godt for og selv bidra til og starte sesongen med smultring, og kan fornøyd legge ned målet etter kampslutt for og bevise at det var stengt denne kvelden. Dette er en skikkelig lagseier hvor vi viser en enorm lagmoral og stor karakter. Alle 3 rekkene spiller godt og scorer, noe som viser at vi har en god bredde i troppen. Nå starter jobben med og bli enda bedre inn mot neste kamp mot Sagene i Bjølsenhallen. Kom og støtt jentene iår, det er garantert verdt det.