Sesongens åttende kamp:

St.Croix3 vs Greåker 2

11.03.22

1 Periode

Vi blir enig om å gå ut med samme innstiling som mot Øreåsen. Vi klarer å stå imot i noen minutter før Greåker starter dagens mål show. Og med det har vi nok med å forsvare oss. Vi kommer til noen sjanger innimellom, men ingen scoring. Perioden avsluttes med en 8-mål-ledelse til de røde.

2 Periode

Greåker fortsetter der de slapp og kontroller det meste av spillet. Vi skaper noen muligheter, men ingen scoring. Vi har litt mer kontroll i denne perioden, men ikke nok til å stoppe Greåkers prikk skyting. Greåker vinner også denne perioden, med sifrene 0-13.

3 Periode

Vi starter å henge litt med, men faller fort av. Kjeften på bulldoggene lar seg ikke stopp, og vil ha mer. Vi er opp og lukter på målet men fortsatt ingen ball i nettet. Vi får en spiller utvist og det samme gjør Greåker. Vi får en 5min og de andre 2min utvising, Vi spiller 4 mot 4 en liten stund før Greåker går over i powerplay. Og nå renner bare målene inn. Greåker får en ny 2min mot slutten av kampen og vi stormer i angrep, men avsluttingene blir også denne gangen resultat løse. Kampen avsluttes med bly tunge 0-21.