Øreåsen – St.Croix H2.

Knapt ei uke siden sist oppgjør mellom disse to lagene, vi får en ny sjanse til å hevde oss og den bruker vi godt. Vi tar med oss 3 poeng hjem til Fredrikstad.

(0-2, 1-3, 0-1).

Referat:

1.periode:

Vi starter godt, er robuste bakover og presser motstanderen hardt.

Det går hele 14 minutter før det blir scoring i Øreåsenhallen, til stor jubel for bortelag og supportere. #10 Casper setter ballen bak målvakt, med assist fra #11 Mathias H, 0-1.

Vi fortsetter å spille spillet vårt, Øreåsen har flere sjanser de også men vi rydder pent unna.

På tida 18:33 øker vi ledelsen til 0-2 med scoring fra #27 Hanstad, assist fra #74 Marius.

2.periode:

06:50 ut i perioden øker vi igjen ledelsen, 0-3. Målscorer #66 Patrick med assist fra #58 Thøgersen. Øreåsen blir mer og mer frustrert over at de ikke får til det spillet de hadde tenkt mot et bra sammensatt St.Croix lag. Vi putter likså godt på til 0-4 når det har gått 13:23 ut i 2.periode, #27 Hanstad igjen, med pass fra assistkongen #74 Marius. Øreåsen våkner litt og får satt sitt første og eneste mål for kvelden på tida 13:59. Vi føler vi har god kontroll, men kan ikke slippe oss for mye bakpå. Begge lag har en flust av sjanser på slutten av 2.periode, men det er vi som øker ledelsen til 1-5 på tida 19:18, #80 Ole Sydvold med assist fra #74 Marius.

Vi går til pause med 1-5 ledelse.

3.periode:

Denne perioden blir ikke like målrik, men det handler om å forsvare seg godt. Vi har også en god målvakt som rydde unna mye. Øreåsen bruker mye av energien sin på å klage på dommeravgjørelsene. Vi scorer kveldens siste mål når det står 15:44 på tavla, 1-6. #27 Hanstad scorer sitt tredje mål for kvelden, igjen med assist fra #74 Marius.

Vi gjennomfører en god kamp, vi har to 2 utvisninger – en i første periode og en i tredje, men vi spiller godt og tett i begge to og Øreåsen får ikke de store mulighetene til å score i powerplay. Det er god stemning på tribuna for de noen få tilreisende fra Fredrikstad, ikke så god stemning for de mange flere supporterne for Øreåsen.