Vi tar imot Holmlia i Borgehallen med 3 revansjesugne rekker etter tapet på bortebane i september.

1 periode:

Vi kommer godt igang, og tar initiativet i 1. periode. Etter 03:01 så sitter den første bak Holmlia keeperen. Elise Eikum er målscorer, assistert av Dipa Tangen. Holmlia kjører på for utligning og får betalt på tiden 04:22. Da våkner vi opp, og 3. rekka setter sin første for dagen på ett frislag. Kristine Eide er rolig og legger ballen til rette for Kira Jacobsen som prikker ballen i det lengste hjørnet. Vi går til pause med en 2-1 ledelse.

2 periode:

I 2. periode så fortsetter vi og styre kampen, og 08:35 ut i perioden så dukker Anette Madsen opp foran mål, hun får en enkel jobb med og sette ballen etter pasning fra Ida Johansen. Neste gang dagens 1. rekke er på banen så sitter ballen i mål igjen, Anette Madsen finner Dipa Tangen som setter inn 4-1 til hjemmelaget. Holmlia får inn en redusering før pause på tiden 14:00. Vi går til pause med 4-2 på tavla, og har en god følelse inn mot 3 periode.

3 periode:

Vi kommer ut med stor energi og det tar kun 57 sekunder før Hanne Isegran spiller Leah Olsen alene med keeper. Hun gjør alt etter læreboka og sender keeper til høyre før ballen plasseres iskaldt opp i venstre kryss. Holmlia setter ett press for og komme tilbake, og reduserer til 5-3 når klokka er på 02:44. Da virker det som at samtlige er ferdig med og tape kamper, og vi løfter oss mange hakk. 04:44 så dukker Elise Eikum på nytt opp høyt i banen, det får Leah Olsen med seg og vi tar tilbake kampen med en 6-3 ledelse. 11:22 ut i 3. periode så punkterer Nanna Aaby kampen i sitt comeback og det står 7-3, assistert av Kira Jacobsen. Vi slurver litt mot slutten, og gir bort ett mål på tiden 15:16, men dette har vi kontroll på og det er ingen tvil om hvem som tar med seg 3 poeng i en viktig kamp.

« Vi vinner idag på en komfortabel og trygg måte, uten og overprestere. Det viser kvalitet, og at vi kan overraske hvem som helst utover våren.»

Trener Enholm etter seieren.

Juryen i sekretariatet har nok hatt en vanskelig jobb med og plukke ut banens beste. Samtlige leverer en god kamp, men Isabelle Mathisen Pedersen ender opp med utmerkelsen på denne kalde lørdagen. Av ting som er verdt og trekke frem så vinner 3. rekka kampen sin 2-0 noe som stort sett alltid blir en avgjørende faktor. Dagens målvakt Brigitte Berg-Nilsen er også umulig idag med en knallsterk redningsprosent på 85%. Idag ser vi fordelen av og ha en såpass bred og god spillerstall, samt 2 keepere som alltid leverer gode prestasjoner.

(Red.Merk: Sekretariatet hadde flere på «blokka» i dag ja 🙂 )

Endelig kom seieren, og basert på stemningen i laget anbefales det og ta turen når Vålerenga skal forsøke og ta seg ombord på skuta vår tirsdag 16.01 kl. 19:00. Vel møtt!

Resultat: 7-4 (2-1,2-1,3-2) Skudd: 33-27 (10-11, 14-7, 9-9)