Da var det endelig klart for at vi kunne spille kamp igjen. Noe vi alle har ventet på. Sesongens første kamp er en treningskamp mot de hvite og rød fra Fredrikstad.

Patrick Johansen i farten mot de rødes mål.

Treningskamp mot Fredrikstad.

Da var det endelig klart for at vi kunne spille kamp igjen. Noe vi alle har ventet på, sesongens første kamp er en treningskamp. Mot de hvite og rød fra Fredrikstad.

1 omgang

Da var vi klare for første hjemme kamp i borgehallen.

Fredrikstad går rett i strupen på oss med et skudd på mål allerede etter bare 25 sekunder er spilt, vi rister av oss sjokket og forsvarer oss bra frem til 04:10 da setter Fredrikstad inn dagens første scoring. 05:58 får Fredrikstad en 2min utvising, vi får et overtallsspill og sjansen til å utligne men, vi får ikke til noe en et skudd som keeper redder. 07:37 er Fredrikstad fremme igjen og legger på til 0-2, 09:31 står det 0-3. Vi må plukke ut to baller til fra nette på tiden 09:56 og 11:40 og der med står det 0-5 til Fredrikstad.15:54 er det vi som må sone for en 2min utvising, vi forsvarer oss bra og Tor redder det som kommer og holder det til 0-5 til pause.

2 omgang

Ny omgang ny muligheter, Fredrikstad fortsetter å press på fra start men, Tor tar det som kommer av skudd. Vi sliter med få til noe spill men vi forsetter og forsvare oss bra. Vi er frempå men ingenting  resulterer i scoring, Fredrikstad holder trykket oppe men, Tor har bestemt seg for å stenge kassa. Når klokka slår 14:31 sitter den endelig det er Peter som gjør det alene, og setter inn dagens første scoring for oss.

Vi vinner dermed omgangen 1-0.

3 omgang

Etter en bra andre omgang er vi klare for de 20 siste.

På tiden 05:14 er Fredrikstad på plass igjen 1-6, det tar ikke lang tid før de er fremme nok en gang 07:15 1-7. Vi tar en timeout for å gjøre noen bytter. Fredrikstad gir seg ikke og vi fortsetter å forsvare oss,  12:27 må vi se nok en ball gå forbi keeper 1-8. Så er det vår tur til å angripe Marius finner Oscar helt alene som legger ballen rett krysset 2-8 på tiden 13:40. Så er Fredrikstad frem på igjen men Tor redder. 17:27 er det Marius som gjør ting alene og legger på til 3-8. Vi skaper noen sjanser men resultatet forblir 3-8.