Treningskamp mot byrival Fredrikstad (herrer A).

Kampen starter i et forrykende tempo. Begge lag viker veldig tente, og legger ikke skjul på det i duellspillet!!

Markus Hanstad finner nettmaskene med et flott skudd, keeper kan bare se ballen fly i mål.

I første periode er det gjestene som er mest effektive, kun 6 minutter ut i perioden står det 0-3 til Fredrikstad.
Det tar ikke lang tid før piratene kommer i gang heller. ca 15 sekunder senere reduserer gutta til 1-3 ved Markus Hanstad.
Minuttet senere er gjestene på plass igjen og øker ledelsen til 1-4, før vi igjen reduserer til 2-4 rett etterpå. Denne gangen er det Marius Andre Jakobsen som scorer!
Etter en heseblesende start roer begge lag seg litt ned, og spillet bølger frem og tilbake. Helt på tampen av perioden klarer dessverre Fredrikstad å øke ledelsen enda engang. Det står 2-5 etter første periode.

Andre periode åpnes i et roligere tempo. Begge lag har mye ball, men det er St.Croix som setter periodens første mål. 3-5 ved Spiller nr95 Carl Christian Pedersen. Selv om gutta starter perioden litt bedre enn Fredrikstad, klarer vi ikke å hindre Fredrikstad i å score. Dem setter inn 3-6 10.48 ut i perioden.
Igjen må piratene ut å jakte redusering. Heldigvis tar det ikke lang tid før Marius Andre Jakobsen setter sin andre for kvelden. 4-6!
De siste 6 minuttene av perioden ser det dessverre litt mørkt ut for våre gutter. Fredrikstad scorer 3 ganger og øker dermed ledelsen til 4-9. Perioden ebber ut med det! Dette er en periode som også er preget av flere utvisninger til begge lag.

Tredje periode er i gang og begge lag har et bra tempo i spillet. Gjestene er første lag til å score, og nå ser det mørkt ut for piratene. 4-10!
MEN, nå har gutta virkelig bestemt seg for å skru til ett par knepp. Piratene vinner stort sett alle dueller, og har et høyere tempo inne enn hva gjestene forventer.
Vi reduserer hele 3 ganger. 5-10 Markus Hanstad, 6-10 Ola Sander Olaussen og 7-10 Ola Sander Olaussen igjen!
Igjen er perioden preget av noen utvisninger, og mot tampen av kampen øker Fredrikstad ledelsen til 7-11. Før Gutta i gult og sort kan sette den siste i kassa for kvelden. Ola Sander Olaussen enda engang. Vi vinner perioden 4-2, men taper kampen 8-11. Alt i alt en god gjennomkjøring. Vi viser at vi i perioder absolutt kan henge med et lag på øverste nivå.