Hællæ igjen nå har hatt kamp mot Slevik og det var en så bra kamp det kunne bli.

Print Friendly, PDF & Email

5-9, (3-4), (2-1), (0-4)

Du kan lese kamprapport HER:

Trener Roy:

Slevik starter mål kalaset og setter en I kassa rundt 06.47 da var det litt rot i bakere rekker, men sånn tåler vi. Ca 14.16 kommer neste mål og da lå vi under med 2-0 men følte at vi skulle jobbe dette inn igjen, går ikke lange tiæ før Felix setter inn et nydelig mål med pass fra Emilio 👌. 17.16 får vi en ny en I r*va så nå ære 3-1 og vi henger litt etter her, men det skulle ikke gå så lenge før Felix putter på et par I buret den ene kommer 17.56 orden andre 18.48 så da var det orden i regnskapet igjen 3-3, men Maximilliam ville også være med å putte på en kasse før 1 omgang var over så 19.11 kom det målet med assist fra Simen, vi går til pause med 3-4. Andre omgang starter som den slutta med en ny ball i buret av Maximilliam med pass fra Emilio på 00.57.

Så begynner en litt dårlig periode, skjedde ikke så mye, Simen får 2 min for liggende spill og Viktoria for gjentatte forseelser og vi slurver litt å blir straffa hardt for det og Slevik scorer 2 mål. Andre omgangen var ganske så trist å kjedelig, egentlig et sukk bare med to kasser så står vi likt 5-5 så da tok vi pause og fikk snakka ut litt så blei vi enige om åssen veien videre skulle gå 💯.

3 periode starter sim et brak og de jobber hardt og får uttelling etter 01.54 av Felix hans 4 mål i denne kampen og denne også uten assist 🤪. Maximilliam setter inn 5-7 målet i den herrens klokka 08.52 med ass fra Felix. Ikke lenge etter så kommer en etterlengta skåring fra Mikael med pass fra Alexandra som blei strålende glade begge to på 09.27 og sist men ikke minst kassa til Victoria som var en strålende back og keeper for Slevik i hele første omgang på tiden 13.10 setter ho inn 5-9 målet og det siste i denne kampen.