Trippelkamp på søndag

Søndag 10 mars sesongavslutter to av våre lag på hjemmebande. G/J-15 har fremdeles kamper igjen. Det er mulighet for mye innebandy den dagen. G/J-15, damer og herrer H1 skal i ilden. Vi hører litt fra noen av trenerne.

Print Friendly, PDF & Email

Først ut denne dagen er G/J-15 med Roy som trener:

Hei vi starter denne søndagen tidlig som et oppvarmings forband til de større aktørene og ønske alle foreldre, besteforeldre om og være med på en lang dag i Borgehallen og heie på G/J 15 laget og dame laget og til sist ikke minst 1 laget.

Vi har flere kamper igjen så vår sesong er ikke over enda, så vi kjører på videre så det kommer ikke noe takke tale enda fra meg 😁👌

Trener Roy

Neste i rekken er St. Croix/Slevik Damer:

«Etter en lang, tung, lærerik, spennende og morsom sesong så er vi kommet til sesongens siste kamp. Nå håper vi på mange ansikter på tribunen, så kan vi forhåpentligvis avslutte sesongen på en god måte. Vi føler oss trygge på at vi kan overraske Monolitten og ta sesongens siste 3 poenger på søndag.

Vi gleder oss, og håper på og se mange på tribunen 🏴‍☠️ vi er klare!

Trener Aleksander Enholm

Siste kamp for dagen er vårt Herrer H1 lag:

«Vi håper på en fin avslutning på en morsom sesong, hvor vi har greid vår målsetning om å bli blant topp 3. Det er også flere spillere som takker for seg etter mange års tjeneste for klubben, så jeg håper alle kommer og takker de av. Vi kommer til å spille på det vi har og håper å gi publikum en morsom kamp i den siste seriekampen. Så krysser vi fingrene for at vi vinner regionskampen på onsdag og kanskje får en semfinale i Borgehallen. Uansett så vil jeg rette en stor takk til publikum, frivillige og alle som bidrar bak kulissene til at herrelaget har det så fint hver eneste kamp og treningshverdag»

Trener Christian Brevik.
Print Friendly, PDF & Email