Spenning til langt på kveld.

Det begynte så bra med 4-0 ledelse etter 15 minutter i første periode etter nesten hat-trick av #87 Christian Brevik (2 mål og ett pass.) Vi går til første pause på stillingen 4-1. Så kommer en god opphenting fra gjestene.

De går opp i ledelsen 4-5 etter 7 minutter av tredje periode. Men, vi gir ikke opp selv om vi dessverre gjør noen uheldige ting og får ett par unødvendige utvisninger, eller var det gjestene som slapp unna ett par…..

Den utsatte kampen fra desember ble spilt en mandagskveld i februar. Det er bortelaget som har kampens første skudd mot mål.

1 Periode:

Det blir noen skudd her og der. Lagene har noen muligheter hver, men ingen store sjanser. Når det er spilt ni minutter og tretti sekunder skal vi spille overtall. Det tar 51 sekunder før vi setter kampens første mål og tar ledelsen 1-0. Vår toppscorer Marius setter inn målet etter pasning fra C. Brevik. Det tar bare 33 sekunder før vi øker til 2-0. Denne gang er det Fredrik som scorer etter pasning fra Enholm. Bare 29 sekunder senere er det Markus som finner C. Brevik som setter ballen i nettet og 3-0 i løpet av et minutt og to sekunder. Wow for en måleksplosjon. Gjestene likte nok ikke dette og øker presset, men det er nok en gang vi som scorer og dermed 4-0 når fjorten minutter er passert. C. Brevik med sitt andre mål for kvelden og pasningen denne gang fra Marius. Vi har noen sjanser, men gjestene spiller på og før atten minutter er spilt reduserer de til 4-1. En periode som vi har all mulig grunn til å være fornøyd med.

#86 Fredrik Alstad-Johansen er den som figurerer på fleste bilder denne kvelden, det er ikke bevist fra fotografens siden, jeg tar bare bilder der det skjer noe 😉 Fredrik var «overalt».

2.periode:

Vi kan muligens forsøke å glemme denne perioden. Vi kommer faktisk ikke til et eneste skudd på mål i denne perioden. Gjestene har mye av spillet og sjansene. Det er takket være vår gode målvakt Kristian Brevik at vi fortsatt har ledelsen til periodepause to. Gjestene scorer to og vinner perioden 0-2 og skuddene 0-13. Stillingen før 3.periode er 4-3.

3.periode:

Gjestene fortsetter å trykke på i starten av perioden. Når det nærmer seg seks spilte minutter utligner gjestene til 4-4. Etter 26 minutter og 22 sekunder uten skudd på mål siden første periode får vi endelig et skudd som treffer gjestenes målvakt igjen. Gjestene tar ledelsen for første gang i kampen etter syv spilte minutter. De kjører fortsatt kampen og K. Brevik holder oss inne i kampen med flere gode redninger. Vi rir av undertallsspill og kommer til hektene og begynner å skape sjanser og skudd mot mål. Vi pådrar oss igjen en utvisning og holder unna etter oppofrende spill. Vi kjemper på og når vi nærmer oss atten spilte minutter kommer utligningen til 5-5. Den smakte godt, Ole scorer etter pasning fra Holme. Vi har et par muligheter til, men det ebber ut til 5-5 og dermed skal det avgjøres på straffer.

#89 Kristian Holme gjør jobben sin og setter den i nettet bak en meget god #99 Steffen Riisa i gjestenes mål.

Vi scorer på en av våre straffer og de scorer på to av sine og dermed ender det med 1 poeng til Piratene i kveld. Vi må kjempe like godt som i 2.periode og slik vi gjorde mot slutten av 3.perioden.