Tung kveld på Hedmarken for St.Croix herrene.

25 mil nordover, avkjøring 70 av E6 og opp i lia finner vi Hedmarkshallen (på feil side ta Mjøsa, i følge referatskriver). Det skal vise seg å bli en tung kveld og sikkert en enda tyngre busstur hjem for gutta.

(1-1,4-2,3-0).

1.periode:

Vi vet at Ajer åpner friskt og har et høyt tempo, gutta gjør det samme og det er forholdvis jevnspilt i første periode. Ajer går opp i ledelsen etter 14:01 ut i første periode, 1-0. St. Croix svarer 32 sekunder etterpå, #24 Lasse Schie skyter fra lengre hold og ballen går i mål, assist #68 Mathias Haglund, 1-1. Anders Bøckmann redder oss mye i første periode og har mange skudd på seg. Det står 1-1 etter første periode.

Foto: Roy Kristoffersen.

2.periode

Skal gutta ha med poeng hjem fra Hamar så må de være enda mer på hugget. Ajer styrer mye av spillet i første del av perioden, de blir for stillestående og er ikke fremme og støter tidsnok. Ajer øker til 2-1 etter 07:11. St. Croix svarer igjen med å sette ballen i mål bak Ajers målvakt 46 sekunder senere, nok et langskudd. #80 Ole Sydvold er målscorer med assist fra #87 Brevik. Fra midten av andre periode og ut skal det vise seg å bli tungt. Ajer øker ledelsen på tida 11:32, 3-2.

St. Croix drar på seg en 2 minutter og Ajer ser sitt snitt i å øke med ett mål til etter spilte 16:54 ut i 2 periode, 4-2. Nå detter vi mer og mer sammen. 17:38 og Ajer øker igjen, 5-2. St. Croix får en 2 minutter til, men vi scorer i undertall, #68 Mathias Haglund ordner biffen selv, uten assist. Denne gangen scores det også fra langt hold, 5-3! Ajer har en 2 måls ledelse etter to spilte perioder.

3. periode

Piratene fra Fredrikstad åpner friskt i 3.periode, de har skjønt at de må opp noen hakk for å kunne ha muligheten til å kapre poeng. De har flere sjanser, men er noe uheldige og ballen går ikke bak målvakt. De klarer å bryte spillet til Ajer en god stund ut i tredje periode, men Ajer ser sitt snitt og scorer på tida 12:07. Her fra og ut har ikke St.croix noen ting å stille opp med, dessverre. Vi vet hva vi må gjøre og hvordan vi skal spille men vi får det ikke til.

13:08 scorer Ajer igjen, 7-3. Ajer drar på seg en 2 minutter, men de spiller godt i undertall og St.croix klarer ikke skape de store sjansene. 18:17 ut i tredje periode kommer kveldens siste mål fra Ajer, 8-3. Det er bare å innse at slaget er tapt og brette opp ermene til vi får besøk av Bækkelaget neste helg i Borgehallen. Denne dårlige starten på sesongen er tung å ta med seg hjem på bussen, men det er mange kamper igjen!

Bortelagets beste spiller: #68 Mathias Haglund, vel fortjent.

#68 Mathias Haglund 1+1

#24 Lasse Schie 1+0

#80 Ole Sydvold 1+0

#87 Brevik 0+1

Bare Mortens sekretær.

Christian Brevik:

VMG-Podden «døpte» Christian til Mr Showman. Og han lover show igjen i hjemmekampen om en uke. (hør podden HER).

«Jeg synes vi hang med bra i 2.perioder selv om vi spilte uten energi i spillet, men når du har fire store personlige feil så blir det vanskelig å vinne på Hamar» «At vi som lag rakner totalt og lar Ajer se ut verdens beste innebandylag i 3.periode er dessverre for dårlig og veldig pinlig» «Det satt en gjeng rutinerte og urutinerte gutter i garderoben og på bussen hjem som sammen kom frem til at denne prestasjonen var totalt uakseptabel. Nå skal vi få en morsom treningsuke hvor vi endelig skal komme hjem i Borgehallen og spille førstkommende lørdag»

Bilder fra kampen:

Foto: Anja Bekkelund.

Print Friendly, PDF & Email