10.11.2018. Sarpsborg2 – St.Croix 3-10(1-1)(1-3)(1-6)

1.periode:

Vi får en god start på kampen når vi scorer allerede etter et par minutter. Enholm med en lang pasning til Thomas som trikser ballen i mål med kølla. Mye fram og tilbake i denne perioden uten de store sjansene. Mot slutten av perioden forærer vi sarpingene en målsjanse som de tar vare på og dermed 1-1 ved periodeslutt.

2.periode:

Denne perioden blir det flere sjanser. Vi får en utvisning og slipper ikke til sarpingene noe særlig, og de skuddene som kommer gjennom blokka tar Jørgen seg fint av. Mot slutten av perioden begynner vi å finne bedre flyt i spillet vårt og det fører til sjanser og mål. Fredrik jobber til seg ballen og finner Markus som igjen gir oss ledelsen i kampen. Minutter senere er det Thomas som finner Stian ledig foran kassa og vi leder 3-1. Igjen er vi litt uoppmerksomme rundt egen kasse og dermed får de pirket inn et mål via kjøkkeveien. Vi scorer nok et mål før perioden ebber ut. Alex legger et pass til Marius som scorer.

3.periode:

Nå er det vi som har taktpinnen og styrer spillet. I overtall ruller vi ball men scorer rett etter at sarpingene er ferdigsonet. Marius passer til Alex som dunker ballen inn i målet. Midtveis i perioden får vi en utvisning som sarpingene utnytter etter få sekunder og dermed 3-5. Resten av perioden er det vi som bestemmer og putter på jevnt og trutt. Holme setter 3-6 etter pass fra Stian. Thomas setter neste mål etter pass Holme. Markus scorer sitt andre etter pass fra Alex. Neste mål er det igjen Holme som putter etter pass fra Alex, han tredje assist for dagen. Dagens siste mål scorer Marius etter pass fra Simon.

Neste kamp i Borgehallen onsdag 21.november da møter vi Slevik 2. Kampstart kl 20.30.

BB: Jørgen