Årets første hjemmekamp og som går mot Halden, og skal vi klare å ta dem denne gangen da tro..

1periode:

Vi starter kampen og trykker til fra start, og jentene fra Halden er bare 7 stk med keeperen så de skal få merke dette utover i kampen regner jeg med. Vi får noen sjangser med engang og setter deres sisteskanse på prøve men hun stopper de første skuddene våre. De spiller lurt og ligger bakpå med 4 stk og en jente på topp hele tiden for kontringer. Men etter 2,21 så setter vi vårt første for kvelden ved Maria etter pass fra Feliz og vi leder 1-0. Halden kommer også på noen farlige kontringer men vi er flinke til å ligge på spillere og presse dem ut til sidene. Det som kommerpå mål tar vår nye målvakt Kira seg ta. Vi presser på og tidvis så sitter spillet og vi løper og jobber og får fart på balle og etter 6,19 så feier Martine inn 2-0 etter pass fra Sanne, og hvilken hærli glede du viser Martine  «/> Smile..

Og nå styrer vi kampen og vår kaptein Anette M styrer og pusher jentene slik en kaptein skal gjøre, og etter 12,14 så setter vi 3-0 ved Line etter pass fra Kira «/> Smile. Men når vi scorer så finner de ut i sekreteriatet at vi har glemt å føre på Signe og da får vi en 5min K1 og hun blir sendt i dusjen. Men vi lar oss ikke knekke av det og jobber på videre. Men etter 14,32 så glipper vi i markeringen og de får fri bane mot Kira å setter sitt første og det står 3-1 og dette holder seg ut omgangen.

2 periode:

Vi går ut og har bestemt at vi skal fortsette å trykke på og la ballen gå enda fortere og ikke frakte den så mye. Og dette fungerer og vi ser da at gjestene ikke henger så godt med og begynner å bli slitne, men de pakker godt igjen foran målet sitt å gjør det veldig trangt å vanskelig der. Men etter 23,24 så er det gjestene som setter sitt andre for dagen etter at vi igjen glipper på en markering å det står 3-2. Vi ser litt for mye på ball og glemmer at det er spiller rundt oss som vi må passe på. Men nå lar vi ballen gå og presser Halden tilbake og de sliter med å holde følge, og da slipper de opp i muren sin og blir med ut på sidene og da åpner det seg opp foran mål når vi slår passene raskt videre. Så etter 32,39 så setter vi 4-2 etter glitrende samspill, og det er Maria som setter sitt andre for dagen etter oass fra Anette M. Men så var det dette med å være med rett etter mål da, Halden går rett i angrep å vi sover å de setter 4-3 med engang. Men resten av perioden er vår og nå henger ikke Hælden med i hele tatt og vi setter 5-3 etter 33,52 ved Sanne etter pass fra Feliz. Vi bare fortsetter å  trykke på og setter 6-3 etter 38,39 ved Anette M etter pass fra Anette A. Nå spiller vi bra og er i siget å lar ikke disse hældensræne få lov til noen ting og trykker til dem så de virkelig merker at vi er der. Og like etter på 39,04 så setter vi vårt 7ende for dagen Åse legger et flott pass til Sanne som setter sitt andre for dagen, og det er det siste som hender i denne perioden.

3 periode:

Vi rekker nesten ikke å starte siste perioden før gjestene får sette inn sitt fjerde for kvelden og 7-4. Men etter dette så stenger Kira døren for resten av kampen og gjestene har ikke så mye mere å by på for vi demmer opp når de kommer og backene vår gjør i dag det jeg har ventet på, tør å holde ball og se hvor vi har hverandre og det var moro å se jenter. Men målvakten i andre buret stengte også for kvelden så kampen ender ut i en 7-4 seier til oss og en god start på sesongen. Vi jobber å sliter og gjør mye riktig i dag jenter samt at vi nok har litt å jobbe med fremover også. Overtallet vi fikk ble ikke helt slik vi hadde tenkt men med mere øvelse så blir dette bra. Alt i alt så en bra gjennomført kamp av dere.