23.10.2017 Sarpsborg 2 – St.Croix 11-5

Så skulle vi ut mot de blå damene og jentene var spente på hvem de kommer til å møte i dag da de pleier å ta med seg litt ungjenter som gjør kampen for dem.

 

 

 

1 periode: ja vi møter da et lag som var litt annerledes enn det de stilte med i forrige serierunde men det er vel som det pleier der oppe. Vi får en dårlig start og ligger under med 1-0 etter 1,41 hvor vi ikke er med på dansen i hele tatt. Dette ble en sånn periode som vi ikke fikk noenting til å stemme verken her eller der, og det var smurfedamene flinke til å utnytte. Vi fikk spille i overtall etter 8,38 men vi fikk ikke fart på ballen her heller og det rant ut i ingenting. Så jeg tror vi glemmer denne perioden ganske fort å får fokus på det som kommer videre isteden. Perioden ender ut i 3-0 til de blå.

 

2 periode: vi blir enige om at vi må få fokus på våre egne arbeidsoppgaver og at vi må tøre å slippe den ballen ut av syne å se hvor spillerne deres er så de ikke skal få stå alene. Vi starter bedre og demmer opp litt bedre men fortsatt så sitter ikke ting slik vi vet at vi kan, og da blir det vanskelig til tider med disse unge blå jentene de har med for kvelden som er veldig bevegelige. Så de får sette 3 mål til før vi får vårt første for kvelden etter 31,30 ved Line N etter pass fra Linnea og det står 6-1. Nå er vi litt mer med i kampen og trykker til litt mere i duellene og pakker litt bedre igjen foran Kristine. Så får de satt Etter 33,09 så får vi spille i overtall , og det går bedre enn det første men vi klarer ikke å sette den i mål så det står fortsatt 6-1 etter det. Så får smurfedamene sette 7-1 før vi setter  vårt andre for dagen og det fineste syns nå jeg, Annette M drar med seg ballen på siden å legger den inn mot mål hvor Maria feier den i mål på volley og det står 7-2 etter 39,35. Og 1 min etter så setter Maria sitt andre for dagen etter tøff jobbing foran mål og passet kom igjen fra Annette M. Nå er vi inne i en god periode og presser dem mere enn vi har gjort tidligere i kampen og da kommer også sjangsene , men ballen vil liksom ikke inn get. Etter 47,09 så gjør Signe alt alene og det står 7-4 og de blå skjønner ikke helt hva som skjer ser det ut som. Vi fortsetter å jobbe på og trykker på men så får de en kontring og vi står litt høyt og rekker ikke hjem å de setter 8-4 etter 49,14. Og perioden ebber ut med dette og vi hadde en klart berde 2 en 1 periode.

 

3 periode : Vi skal fortsette å presse dem å få de ut mot kantene. Men nå presser dem oss litt høyere og trykker oss litt tilbake for tror de følte at vi var på vei inn i kampen og det likte de nok ikke. Så de kjører på og med litt mere fart i bena enn oss så setter de 9 og sitt 10 etter 56,18 og leder da 10-5. Men vi henger med og har vår sjangser vi også men får den bare ikke inn bak deres sisteskanse. Men v fortsetter å jage og vår kaptein Annette maner på dere og etter 59,10 så setter Martine vårt 5 etter pass fra Line N etter flott spill hvor ballen går raskt fremover fra egen sone. Men så var vi ikke helt på med engang igjen og de får sette det siste for dagen og det ebber ut med 11-5 til de blå. Men syns vi hever oss utover i kampen og gir dem kamp til tider og viser at vi kan vi også.

 

Poeng:

Maria 2+0

Line N 1+1

Signe 1+0

Martine 1+0

Annette M 0+2

Linnea  0+1

 

 Stjerner:

*** Maria

**   Annette M

*     Fiona

Print Friendly, PDF & Email