Gratulerer Ole Hemstad Sydvold

#80 har jammen gått bort og giftet seg. Noe som skapte stor ståhei i sekretariat siden han måtte registreres med nytt navn 😉

16.12.23. St. Croix – Lyn 9-4  (3-1) (3-0) (3-3).

1.periode:

Kamp mellom lag 1 og 2 på tabellen denne lørdagen. Gjestene får første skudd på mål etter 33 sekunder, men vi har en Målvakt som spiser baller, Anders Bøckmann Olsen! Vi har gutter som har bestemt seg for at denne kampen skal vi kjøre. Vi trøkker til og vinner ballen høyt i banen. Tenold vinner ballen fram til Teo som setter inn 1-0 på tiden 2:27. Alle kriger for hverandre og gir ikke gjestene særlig mye tid. Steini setter inn sitt første for dagen til 2-0 etter 4:04. Halvveis i perioden skal vi spille undertall, det utnytter gjestene som reduserer til 2-1. Gjestene vil også være med, men vi har Anders i mål som tar skudd etter skudd. Vi nærmer oss fjorten spilte minutter når Christian spiller fram til Steini som finner nettmaskene bak gjestenes målvakt og 3-1 etter 14:02. Jevn skuddstatistikk etter 1.periode med 14-13.

2.periode:

Gutta jobber på i starten av periode to, her trøkkes det til i dueller og ingen tvil hva gutta ønsker i dag. De skal ha julebord etter kampen og den vil de nyte etter innsatsen å dømme. Vi er passert halve kampen når Steini igjen scorer og øker til 4-1 etter pasning fra Jonas. Vi kjører på, spiller overtall og det tar bare åtte sekunder for det står 5-1 etter et selvmål. Drøye to minutter senere er det Holme som finner en åpning bak gjestenes målvakt og øker til 6-1. Gjestene har ikke gitt opp og skaper muligheter i overtall, men Anders og gutta rydder godt opp. Skuddene leder gjestene med 23-24, men vi har 6-1 til pause.

3.periode:

Starten av periode tre har vi et par sjanser, men det er gjestene som igjen reduserer til 6-2 på tiden 46:35. Gutta fortsetter kjøret og Teo spiller fram til CP som skyter ballen i mål og 7-2 etter 48:59. Gjestene fra Oslo er frampå og setter nok en redusering til 7-3 etter 50:09. Det bølger mer fram og tilbake en stund nå. Simon gjør en god jobb og spiller opp til nygifte Ole som dunker ballen i nettet og 8-3. Vi pådrar oss en utvisning og det utnytter Oslo laget og reduserer til 8-4. Minuttet senere spiller Steini til Jonas som finner Christian på kanten som banker ballen i nettaket og øker til 9-4. Kampen ender med en komfortabel seier etter kjempeinnsats av alle spillere involvert på hjemmelaget. Nå blir det jul på toppen av tabellene. Vi ser fram til fortsettelsen på nyåret. Gutta kan feire julebord vel fortjent med store glis i kveld.

Tenold 0+1

Selvmål                                                                                                          Piraten

Vår kaptein om kampen:

Vi får en bra start. Scorer det første målet og holder oss til planen. Er disiplinerte og holder oss unna utvisningsbenken. Ligger lavt og kontrollert og har egentlig full kontroll på defensiven, med et par unntak. Bra innsats av alle og ruller på med 3 rekker. God stemning og bra lagmoral. Det ble litt overtenning og mye skriking etter hvert, så det skal vi jobbe litt med før neste kamp 😊

Steini

Tabelltopp på Steini også:

På toppen av statistikken for spiller troner vår kaptein (Trykk HER). 17 mål, 18 assist gir 35 poeng. På delt tredje plass finner vi Jonas Bøckmann med 23 poeng og under der C.P. med 18 poeng. Nå kan julen komme.

Godt det ikke var en periode til…

Vi var vel alle enige om at det var godt det ikke var mer spilleminutter igjen når sluttsignalet gikk. Det begynte og bli litt «dumt» begge veier. Men, vi takker Lyn for en fin kamp ! De hadde en meget god målvakt, men heldigvis klarte vi og overliste han noen ganger. Ha en fin juleferie alle sammen ! Neste kamp går mot Strømmen i Slorahallen søndag 14 januar kl. 15:30.

Det er selvsagt alltid best og vinne kamper, men det var nok ekstra deilig i går siden det var julebord umiddelbart etterpå. Så da kunne julebrusen åpnes.