Vi starter utrolig bra mot Greåker 2. Det går nøyaktig 14.02 før det første målet kommer og da har vi også hatt et par kanon angrep som burde gitt uttelling, men det ville seg ikke dessverre.

Så vi blir litt slitene etter en tøff 1 periode som ender med 4 kasser i ræva. Vi jobber og jobber i andre periode, men disse pasningene (sindre😁) ville ikke komme på rett plass. Maximilliam kunne satt et par kasser i nesten åpent mål, men men det ville seg ikke i dag, 0-7 etter andre periode.

3 periode starter vi friskt opp igjen og det går 10.26 av denne perioden før neste mål detter inn i buret. Men så rakner det bare vi slipper inn 7 kasser denne perioden og den var bly tung.

BB og stjerner:

Men vi har da noen pirater å dele ut, fra tribunen der sitter juryen.

Alexandra får 3 pirater 💪 for fremragende innsats og positiv innstilling igjennom hele kampen.

Simen får 2 pirater 👍positivt fremsnakk til alle spillerne på laget.

Maximilliam og Emilio får hver sin pirat 👊 for fart og spenning 😁.

Dagens BB hos de gule/sorte ble vår målvakt som i løpet av kampen fikk 53 skudd mot seg !. Og når man da redder en 97,3% sjanse da en av de røde kom helt alene med vår mann i mål, Tobias Rud Nilsen. Dette er ikke første gang han får BB, så skal bli spennende og følge han framover.