St. Croix H3 mot Sarpsborg.

Et oppgjør mot de blåkledde er alltid spennende. Kampen er 4 minutter gammel og Gul (aka Thomas) har stått som en vegg og reddet 6 skudd allerede. Det er allikevel vår #82 Simen som setter den første ballen i motstanderens nett. 10 minutter senere gjør Simen det samme igjen. Dette ser meget bra ut.

#33 Gul aka Thomas Klevås Talgø.

Vi leder 2-0 og Gul fortsetter å stoppe alt som kommer hans vei. Assist på første mål er Henrik Helfredsen og på det andre kom ballen fra Tobias Næss Arnesen. Sarpsborg utligner like før pausen, men vi leder kampen.

2 Periode: Vi fortsetter vårt gode spill i starten av mellomperioden. Fire og et halvt minutt ut i perioden får haiene 2 mål på 11 sekunder. Sarpsborg får litt senere en utvisning for spill med hånd, uten at vi får noe ut av det. I tidsperioden 10 minutter ut i 2 periode, til 10 minutter ut i tredje periode viser kamphendelser at Gul stopper 10 skudd fra de sultne fiskene fra området rundt Pæddekommen.

Maxi reduserer til 3-3.

09:21 tråler #9 Maxi seg gjennom den blå stimen og setter ballen i nettet bak Eriksen i målet. Passningen til Maxi kom fra #22 Oddvin Røsand. Det står nå 3-3 og vi ser igjen lyst på «fremtiden». Men, det går ikke mer enn et halv minutt før Sarpsborg igjen går opp i ledelsen. Vi tar Time-out. Samler troppene og setter plan for de resterende 10 minutter. Det er dessverre de blå som får neste år også. Vi får utvisning, men klarer og ri den av. Ett minutt igjen av nabo oppgjøret og Særp tar Time-out. 3-6 kommer på tiden 19:24 og det hele er over.