Sarpsborg 3 VS St.Croix 3. 6/12-23. 3-2 (1-1, 2-1, 0-0).

1 periode:
Det er Særp som kommer best i gang.
Tor er med og tar det som kommer av skudd. Så tar vi litt over og kommer til en del muligheter, men det er i målet vårt dagens første ball ligger, på tiden 14:26. Dette gir Særp en boost som gjør at de holder presset oppe. Så på tiden 18:07 er det Pål som setter den for oss, med assist fra Thomas 1-1. Dette resultatet blir stående perioden ut.

2 periode:
Perioden starter ganske likt som den forrige. Særp har sjansene og Tor har redningene. Rundt 9 minutter ut i perioden er det vi som tar ledelsen. Halvard scorer med assist fra Sven, stillingen er 1-2. Særp tar kontrollen igjen, men Tor holder oss inne i kampen. Så sprekker det på tiden 12:58. Det blir scoring og det tar ikke lang tid før nok en ball må hentes ut fra nettet vårt, det står nå 3-2 til de blå. Særp har det meste av spill og litt frustrasjon fra oss gjør at vi får en 2min på tiden 18:16. I boksen forsvarer vi oss bra til sluttsignalet går.

3 periode:
Som tradisjonen tro starter vi som regel 3 periode best. Noe vi også gjør denne gang. Vi har flere muligheter men, scoringen uteblir. På tiden 07:51 får Særp en 2min og med det powerplay til oss. Vi klarer ikke utnytte 5 mot 4 spill, og med det skaper vi veldig lite. Nå tar Særp over det meste av spill og presser på for ny scoring. Vi forsvarer oss bra og Tor varter opp med flere gode redninger. 13:55 får vi nok en 2min utvising, vi holder nullen også i dette boksplayet. Vi tar en timeout 2min før slutt får å samle krefter til å jage den scoringen vi trenger, men det vil seg ikke. Etter en veldig bra kamp fra oss, blir poengene dessverre igjen i den andre byen.