Runde 9 i OABR kvinner-1 divisjon

Sarpsborg – St. Croix/Slevik D-1. 11-2 (4-0, 5-0, 2-2).

Så lenge bra ut

Første periode var halvspilt og det så lovende ut (sett fra en pirats ene øye), selv om vi manglet mange spillere denne lørdagen. Da var det landslagsaktuelle Siri Emilie Holter som uten assistanse fører haiene i ledelse. Seks minutter senere er det mor og datter Aube Heines som øker til 2-0. Halveis i kampen får vår målvakt Ingrid Florem-Nipen strekk og i full fart må Kira inn mellom stengene. Sarpsborg går opp til hele 10-0 før debutanten #78 Emma Mathisen Pedersen på pass fra nettopp Kira scorer i sin første kamp for de gul/sorte. Ramandeep Kaur Tangen passer til Randi Joramo Sikkeland på tiden 17:42 og St. Croix sitt andre mål er et faktum.

Omberammet

Kampen var egentlig satt til Skjeberghallen, noe som publikumsmessig hadde vært mye bedre. Siden man ikke bytter side i 1-divisjon damer (HVORFOR IKKE?) Nå må man se hele kampen fra en halvside. Da får man ikke med seg alt. Men, det gjorde jo heller ikke dommerne, selv om det ikke hadde noe å si på resultatet 😉