1 minutt og 37 sekunder gammel er kampen når Kristian Brevik gjør sin første av en mengde gode redninger denne kampen. Han gjør igjen en meget god kamp og er en viktig brikke i kampen mot gutta fra kongens by.

#51 Andre`Berg Rognerud setter inn 1-0 til de sorte og gule i sin første kamp for Piratene. Gratulerer og Takk 🙂

Det er gode målvakter i begge ender av Borgehallen denne kvelden. Halden vinner skuddstatistikken 35-23 men Kristian stopper det meste denne kampen og klatrer også til topp i statistikk for målvakter. Og når #74 Marius Jakobsen setter inn 5 mål i samme kamp havner også han øverst på listen. Slike ting liker vi og lese 🙂

En regnfull, nokså mørk og trist tirsdagskveld i januar skulle guttæne på B laget i gang igjen med serien etter juleferien. Det var mange brede glis etter at sluttsignalet gikk, når det da sto 7-5 på «kuben» i Borgehallen.

(3-0, 2-2, 2-3)

Referat fra kampen:

1.periode

Vi er på helt fra start, gjestene skal ikke få hente noe gratis her. Like før det har gått 3 minutter scorer #51 Andrè dagens første mål, (også sitt første for St. Croix) med assist fra #74 Marius, 1-0.  På tida 06:47 øker vi til 2-0, #74 Marius med assist fra lagets kaptein #55 Bare Morten. Vi har flere skudd på mål og er på hele tiden, men Halden viser seg å være gode til å forsvare seg, akkurat som oss. Vi øker ledelsen til 3-0 når det står 14:43 på tavla, målscorer #74 Marius. Vi får en 2 minutter på tida 16:36, men vi styrer box play bra og vi har en god målvakt så den rydder vi greit unna. 4 sekunder før periodeslutt får vi en 2 minutter til, vi går til pause i undertall og med 3-0 ledelse.

2.periode

Vi starter perioden i undertall, men også nå rydder vi unna det som kommer og vi styrer det bra. Det går 08:58 ut i perioden før vi igjen øker ledelsen, 4-0. #74 Marius setter ballen bak målvakt med assist fra #7 Kenneth S. Halden scorer sitt første mål 11:50 ut i 2.periode, 4-1. På tida 14:15 scorer de igjen, 4-2. Det rekker ikke å gå 3 minutter før vi svarer med å øke til 5-2, igjen #74 Marius med assist fra #7 Kenneth S. Vi spiller bra, men vi stresser litt mer enn nødvendig i spillet vårt. Vi går til siste pause med 3 måls ledelse.

3.periode

Viktig at vi nå fortsetter å spille vårt spill og ikke lar oss stresse sånn at vi gjør små feil som kan gjøre at gjestene kommer til store sjanser. 01:56 ut i 3.periode setter #7 Kenneth S ballen bak Haldensernes målvakt, assist #82 Simen, det står nå 6-2.  Gjestene svarer med å sette sitt tredje mål for kvelden på tida 04:08, 6-3. De fortsetter å kjøre på, vi forsvarer oss godt og har en målvakt som rydder unna. Men vi gjør noen feil som gjør at det blir lettere for motstander å komme til sjanser, de scorer igjen på tida 09:44, 6-4. Vi kjører på og legger oss ikke bakpå, #74 Marius setter sitt femte mål i kampen, med assist fra kaptein #55 Bare Morten. Vi begynner å bli slitne og Halden kommer til flere sjanser som vi får rydda unna, mye takket være en god siste skanse som er oppmerksom og lett på tå. Halden klarer å sette inn et mål til, det siste for dagen når klokka er 18:38 ut i siste periode. Det står 7-5, og dette blir slutt resultatet. Godt med en hardtarbeidende god seier for b laget. Vel fortjent og en underholdende kamp å se på for publikumet som fant veien til Borgehallen!