Sharks ble et hakk for store

Men, våre spillere ga aldri opp. De sto løpet ut og det skal de ha RESPEKT for! Alle dro samme vei. Moren til Noah hadde bursta og hadde ETT ønske. Det oppfylte han på tiden 15:55. Da snakker vi om å holde mor på pinebenken 🙂

Banens minste spiller ble dagens store

Amalie spilte de første periodene på banen som utespiller. Så gikk ho inn som målvakt og beviser der at størrelsen faktisk ikke har noe å si. Ho redder både høyt og lavt. Nå kommer ho riktignok «rett fra» målvakt kurs med noen av landets beste keepere. Det er nok ikke umulig ho snappet opp litt der. I så fall veldig moro at ho som 10 år gjør en god figur i dagens kamp. Vi takker de blå for en godt spilt kamp. Det var pent spill i 3 X 15 minutter. Takk til publikum og dommere.

Ønskemålet

På tiden 14:55 (av 15:00) setter Noah inn ønskemålet og vi kan juble litt i dag også 😉