Unødvendig spennende

En rotete kamp hvor vi gjør ting mer spennende en det vi bør gjøre. Offensivt har vi full kontroll, men er veldig bedagelige og litt ustrukturerte defensivt.

Print Friendly, PDF & Email

Slurver litt på Bækkelagets overganger, hvor blant annet vår første rekke gjorde et par taktiske feilberegninger. Alt i alt så spiller vi med tre rekker og holder alle i gang, og det kan sikkert ha en påvirkning. La oss heller fokusere på at gode lag vinner på dårlige dager, og det gjør vi i dag.

Statistikk:

Vi ligger på toppen av tabellen med 11 spilte kamper, vi har 27 poeng. Lyn har 10 spilte kamper og har 24 poeng. Neste lørdag 16 Desember kl 14:00 møter vi Lyn i Borgehallen ! DEN kampen MÅ du se !

Vår kaptein #91 Stein Morten Johansen topper statistikken.

  • Dagens BB Jonas Bøckmann ligger som nr 4 og CP ligger på 5 plass, så utsiktene er GODE. Det er bare å glede seg til kampen mot laget fra Moldegata 7 (iflg facebook profil).

Christian Brevik:

Nå går vi inn mot en treningsuke hvor det blir toppkamp mot Lyn førstkommende lørdag. Så får vi ta frem terningene, ta noen telefoner til ulike fastleger for å finne ut hvem som er tilgjengelige. Ikke til å legge under en stol at mitt julegaveønske er å stille på kamp med full tropp et par ganger denne sesongen. Har knapt opplevd at vi har vært så skadeplaget og sykdomsplaget som vi har vært i år.

Dagens BB ble: Jonas Bøckmann.

Print Friendly, PDF & Email