CP scorer vårt første mål for dagen.

Serielederen ble for sterk for oss.

05.03.22. St.Croix – Ull/Kisa 3-9 (0-4) (2-4) (1-1).

1.periode:

Vi starter kampen bra og er med, har første skudd mot mål før halvminuttet er spilt. Gjestene kjører på med høyt press og Mathias får en del skudd på seg de første fem minuttene. På tiden 7.23 kommer kampens første mål og det er gjestene som scorer først. Gjestene trykker på de neste minuttene. Vi rydder unna, men gjestene får igjen ballen i mål først til 0-2 og 45 sekunder senere står det 0-3. Lagene veksler litt fram og tilbake. Vi pådrar oss en utvisning og holder unna en stund. Likevel øker gjestene sin ledelse til 0-4 når vi spiller undertall. Det står seg til pause.

2.periode:

Også i denne perioden har vi det første skudd mot mål, men ingen uttelling. Vi passerer ett minutt når igjen gjestene scorer og øker ledelsen til 0-5. Femtito sekunder senere får vi endelig hull på byllen. Det er CP som plasserer ballen i mål etter pasning fra Marius. Bare 27 sekunder øker igjen gjestene sin ledelse. Vi blir jagende etter og jobber på. Vi kommer til noen sjanser og øker skuddene totalt i kampen. Vi pådrar oss igjen en utvisning og gjestene bruker bare 24 sekunder i overtall på å øke til 1-7. Så er det vår tur til å spille i overtall, men jaggu er det ikke gjestene som scorer også da. Etter bare 19 sekunder, ikke det vi hadde håpet på i vårt overtallsspill. Vi er inne i periodens siste to minutter når igjen klarer å sette ballen i mål. Det er igjen CP som scorer og denne gang med pasning fra Ola.

3.periode:

Denne perioden blir mye jevnere både med tanke på skudd og mål. Vi pådrar oss en ny utvisning og denne gang tar det 37 sekunder før gjestene øker sin ledelse til 2-9. Nå er vi i en del av perioden vi tilbringer mer tid i gjestenes sone og kommer til flere skudd og muligheter. Det fører til at gjestene tar Time Out. Vi fortsetter presset og Stian spiller til Ola som plasserer ballen i mål og fastsetter med det resultatet i kampen til 3-9. Gjestene viser hvorfor de leder serien og er nå et skritt nærmere å vinne 1.divisjon.

Vi har nå en gjenstående kamp i sesongen, det er bort mot Lyn neste helg. Da får vi jobbe godt i løpet av uka slik at vi kan gjøre en god figur i sesongens siste seriekamp.