St. Croix B – Halden 2 Lørdag 13 okt.

1. Periode
Vi henger med fra start og lar oss ikke skremme av ett godt Halden lag. Alle gutta kjemper sammen og gjør jobben fullt ut. Dette får vi betalt for med en scoring fra Fredrik etter pasning fra Stian. Vi slipper også inn ett mål i denne perioden, men med denne innsatsen kan vi slå hvem som helst i 3.div.

2. Periode

Vi blir enige om i pausen og holde trykket oppe og fortsette og holde fokus på og jobbe som ett lag på banen. Denne feiler vi fullstendig på og taper perioden hele 7-0, denne perioden går i glemmeboka.

3. Periode
Vi går ut i enighet om og vinne den siste perioden. Vi trykker på bra i perioden og det som vil bli sesongens høydepunkt i Borgehallen er ett faktum. Fredrik finner Passerud foran kassa som kriger ballen inn i mål, og gleden er enorm hos Passerud, noe som smitter hele laget og sitter igjen som høydepunktet i kampen. Fullt fortjent etter ett år med knallhard jobbing og upåklagelig innsats av gutten. Resultatet i perioden ender nesten like ille som i perioden før, 7-1 til Halden som gir sluttresultatet 15-2 til bortelaget.

Poeng:
Fredrik Alstad 1+1
Erik Christoffer Passerud 1+0
Stian Høgestøl 0+1

Banens Beste:
Mats Høyum etter en solid debut i St.Croix drakta.

Print Friendly, PDF & Email