10.01.2018 Fredrikstad – St.Croix 9-0

Ja så skulle vi ha kamp igjen etter juleoppholdet og skulle da ut mot serielederen som viste seg å bli en tøff kamp denne kvelden.

Vi starter og henger ikke med når de setter fart og henger stort sett etter i alle dueller og går ikke lange tiden før de setter sitt første for kvelden. Vi kommer liksom ikke ut av sonen vår og blir pressa så fort vi får ballen, og når vi ikke gjør det enkelt for oss selv så blir det til at vi mister ballen til dem veldig ofte. Vi får ikke satt de under så hardt press i 1 per som vi har vært flinke til før så målvakten deres har en rolig periode i målet. de setter 3 til i den første perioden og vi ligger under 4-0 etter 1 periode.

Vi blir enige om å presse litt høyere i 2 men får det ikke til og jobber veldig mye med ryggen mot eget mål og er tøfft å holde de hvite fra målet vårt og de klarer å sette noen raske mål på oss da vi glipper i markeringene. Kira redder mange baller denne perioden ,men det hindrer ikke at de får satt 4 til i denne perioden og leder med 8-0 etter 2. Er ikke ofte vi ikke får noen muligheter på så lang tid men slik er det i kveld get.

Vi bestemmer at vi skal prøve å løfte spillet vårt litt høyere i banen og spille mere langs vantet og få ballen fortere opp, dette funker jo og vi kommer til flere farlige sjangser. Men dette er kvelden hvor ballen ikke vil inn for vår del ælså. Men de hvite må slite mere i siste periode og merker tydelig at vi er der nå, og Kira spiller veldig bra mellom stengene denne perioden. Men de får satt et til i denne perioden og kampen ender med en 9-0 seier til de hvite denne kvelden.