06.12.2017 Øreåsen – St.Croix 3 – 6

Så skulle vi en tur til Øreåsen og møte de og vi var litt spente på hva vi møter da de slo særpingene i forrige serierunde.

 

 

1 per: kampen starter og vi trykker til fra start og får fort noen gode sjanser og jobber veldig bra begge veier og presser dem ut til siden slik at det blir vanskelig for dem å komme til  foran Kira. Vi presser på og viser at vi vil vinne dette idag og er bevegelige og spillbare . Men så faller vi litt i trykket vi har på dem og de får lov til å trille ball istedenfor at vi går på dem, dette må vi gjøre da vi har raskere spillere enn det de har bak der jenter. Og samtidig får vi litt lenger strekk i laget vårt og da kommer de til noen sjanser  men de rydder Kira opp i.  Etter 12,00 så setter vi 0-1 etter fantastisk spill rullet opp på venstresiden som starter bak hos Fiona som legger ut til Annette M som tar den med seg langs siden samtidig som Maria timer løpet sitt inn i midten perfekt når passningen kommer og klinker den inn på direkten og utagbart for målvakten. Så går det bare 6 sek så kommer 0-2 ved Signe etter fint spill fra Line N. Så presser vi fortsatt på og styrer kampen og har sjangser men sisteskansen deres tar det vi kommer med eller stangene er i veien. men så stopper vi plutselig opp å ser på at de får gå rett igjennom hele laget vårt og setter enkelt 1-2 etter 18.51.  Og dette blir perioderes etter 1.

 

2 per : denne perioden så går vi fra å spille bra til å falle å ikke jobbe for hverandre og da blir det tungt for de som spiller bak dere. Vi gir dem noen sjangser men Kira er med, og vi får annulert et av deres mål før vi våkner og logger på igjen.  Det bølger litt frem å tilbake men etter vi setter 1-3 og vi får da samlet oss igjen, mål Line som setter fart på siden etter pass fra Andrea og hun setter den hardt oppe i netttaket og vi er igang igjen. så går det noen min så faller vi av igjen og jeg må rope litt høyt igjen på dere for å få opp dampen der fremme  og komme dere hjemover å hjelpe til. så logger vi på igjen og etter 38.48 så kommer 1-4 ved Sanne etter pass fra Anette A. Så slipper vi vertene til foran vårt eget mål å de får satt sitt 2ndre for dagen etter 38.48. Men i samme slengen så får da en spiller på Øreåsen K1 da hun ikke står på kampskjema og vi skal spille overtall i 5 min. Nå har vi sjansen til å stikke fra dem , men hva gjør vi, jo vi slipper dem til og bare noen sek senere scorer de 3-4 og perioden ebber ut med dette resultatet.

 

3 per: Nå går vi ut å skal styre spillet og vi har fortsatt nesten 4min til å gjøre mål på. Vi får overtallspillet til å sitte bedre og vi får noen sjanser før vi etter 41,34 setter vårt 5 for dagen og det står 3-5 og hjertet mitt roer seg litt «/> Smilemål ble satt av Maria etter pass fra kapteinen sel, Annette M. Vi fortsetter å trykke på men holder på å rote det til for oss selv enda engang men gikk heldigvis bra og vi spiller ball og etter 42.42 så får vi lurt inn en til ved Elisabeth etter pass fra Line N og vi er oppe i 3-6. Vi sliter litt mot Øreåsen for  de spiller veldig likt oss og men vi drar iland dette da Kira stenger døra i tredje og holder nullen som er veldig bra Kira…vi vinner 3-6 og det var en velfortjent seier jenter.

 

 

Poeng:

Line N 1+2

Maria 2+0

Anette A 0+2

Signe 1+0

Elisabeth 1+0

Sanne 1+0

Anette M 0+1

Andrea 0+1

 

Stjerner:

*** Anette M, vår flotte kaptein som backer opp hele laget på en suveren måte.

** Kira

*  Elisabeth

Print Friendly, PDF & Email