01.11.2017 St.Croix – Fredrikstad 5-7

Så skulle vi møte Fredrikstad da, og jentene var spente de på hvordan dette skulle gå..

1 periode: Vi kommer lissom ente helt igang, er nesten blitt en vane som vi må se å gjøre no med jenter. Gjestene er litt for bevegelige for oss og vi henger på hæla de første 10 min og gjestene leder 3-0. Men så jobber vi oss inn i kampen , går litt hardere til i duellene som de ikke liker og da får vi dem litt på hæla og Line N setter vårt første for kvelden etter 12,21 etter pass fra Anette A og vi er med i kampen for fullt. Og nå kjører vi kampen og lar de føle at vi virkelig er der og ikke gir dem rom til å komme til. Så etter 14,59 så setter vi nr 2 ved Maria etter pass fra Line N og det står 2-3. Vi står opp resten av perioden og gir alt men vi kommer ikke nærmere og det står 2-3 når hese Fredrik skriker litt.

2 periode : vi ble enige om å starte der vi slapp i første, men vi klarer ikke å stå opp å da får de springe rundt oss og vi lar de gjøre det istedenfor å gå i kroppen på dem slik vi gjorde før pause. Vi får en 2min og må spille i undertall når Feliz må ta en tur i kakebua. Men jentene rir det av men vi henger fortsatt ikke med men forsvarer oss så godt vi kan og Kira gjør det hun skal og tar det hun skal. Men etter 27,48 så får de satt 2-4 og det var vel ikke helt urettferdig etter kampbildet. Og like etter klarer de jaggu mæ å sette 2-5 når vi ikke får til noen ting. Og perioden ebber ut med dette.

3 periode : nå bestemte jentene seg for at de skulle ihvertfall vinne tredjeperioden og stå opp og trykke til igjen. Men det var gjestene som jaggu klarte å presse inn et oppi hjørnet og det står da 2-6 etter 44,18. Men nå kjemper vi ihvertfall å står samlet som et lag å gir alt sammen. og nå er vi på hugget og vi vil virkelig vinne denne perioden og etter 55,06 så smeller det fra Maria igjen etter pass fra Elisabeth og det står 3-6. Nå trykker vi på å vil ha et mål til og gir alt og det gjør jaggu Feliz også og drar på seg en 2min til, trykkte til i dag ho gett 🙂 jobbet som helter men måtte kapitulere og de går opp til 3-7 etter 58,55. Så tenkte jentene at det fikk være nok og gir alt etter 59,18 så setter vi 4-7 og vi rekker ikke å sette oss engang før vi smeller inn et til og det står 5-7. Line setter det ene etter pass fra Feliz og Fiona ordner det siste alene og så nesten ut som ho ble litt forlegen der ho kom bort til benken etterpå. Det siste kom etter 59,37, og vi holdt nesten på og sette et til rett fra dropp men det gikk like utenfor og da ble det 5-7 tap. Men jenter dere gjorde jo som dere sa og vant sisteperioden 3-2, Men syns vi gjør en go kamp jenter og står helt ut idag.