Smakte med seier igjen

24.01.2019. Øreåsen2 – St.Croix 3-9 (1-3)(1-2)(1-4)

1.periode:

Vi har med akkurat to rekker til Øreåsen. Det er hjemmelaget som får dagens første mål. Halvminuttet senere har vi utlignet da Stian bak motstanders kasse finner Marius ledig foran mål og dermed 1-1. Halvminuttet etter det er vi i ledelsen. Alex tar med seg ballen fra egen sone og spiller fram Holme som setter inn 1-2. Før det er spilt seks minutter er det Karl som setter sitt først mål for sesongen, pasning fra Holme og 1-3. Når vi passerer 12 minutter setter en Øreåsenspiller inn en stygg takling på Alex som naturlig nok reagerer, men noe i overkant. Alex får rødt kort og må i dusjen, Alex er klar igjen til neste kamp. Vi får en femminutter men det gjør også Øreåsen, spill fire mot fire i fem minutter. Resten av perioden blir heseblesende og litt rotete. Greit med pause og får orden på rekkene.

2.periode:

Vi blir spillende med tre backer og to løperrekker. Etter 3 minutter reduserer Øreåsen til 2-3. Når vi passerer 16 minutter er det Fredrik som spiller fram Marius som setter inn 2-4. Etter 18 minutter spiller Enholm ballen til BO som prikker inn krysset og dermed 2-5 som er godt å ta med inn i pausen etter et undertallsspill mot slutten av perioden.

3.periode:

To minutter inn i perioden er det vår tur til å spille i overtall. Denne gangen er det Karl som spiller fram Holme som setter inn 2-6. Hjemmelaget reduserer til 3-6 halvveis i perioden.

Nå har gutta fått opp dampen og i løpet av tre minutter scorer vi tre mål og sørger for at denne kampen vinner vi. Holme setter inn 3-7 på pass fra Thomas Gul. 3-8 er det igjen Holm som finner målet med et lurt skudd etter pass igjen fra Karl. Dagens BB Stian får æren av å sette inn kveldens siste mål etter pass fra Fredrik.

Etter en deilig dusj er det flere av gutta som tar en seiersmiddag på nye Burger King Solli.

Neste kamp onsdag 30.januar tar vi imot Sarpsborg2 i Borgehallen kl 2030.

BB: Stian Karlsen