Ny solid kamp

30.01.2019. St.Croix – Sarpsborg2 8-4 (0-0)(2-1)(6-3)

1.periode:

En heftig periode med mye godt forsvarsspill der begge lag har muligheter. Ingen lag kommer til de feteste sjansene, og kommer ballen fram står keeperne der de skal.

2.periode:

Det fortsetter med bra spill og muligheter. Kveldens første mål står gjestene for, da de tar ledelsen etter 7 minutter med en ball limt opp i krysset, ingenting en god Jørgen kunne gjøre med den. Vi rir unna et undertallspill før vi etter 11 minutter setter inn 1-1. Marius setter sitt første for kvelden. Drøye to minutter senere er det Holme som setter inn 2-1 etter pasning fra Alex. Sarpingene er sugne på mål, men Jørgen og gutta står i veien. Lagene går til pause på stillingen 2-1.

3.periode:

Når vi passerer fire minutter har vi ballen i offensiv sone. Fredrik går bak mål og finner Marius med en flott pasning. Marius takker med å putte ballen i nettet og 3-1. Ikke lenge etter reduserer sarpingene til 3-2. Jørgen får igjen mange skudd på seg, men holder tett. Nok engang befinner Fredrik seg bak kassa og tryller ballen fram til Marius som igjen scorer og det står 4-2. Sarpingene tar timeout. Tre minutter senere er det igjen Marius som befinner seg foran mål og setter inn sitt fjerde for dagen, 5-2 til vertene. Sarpingene får et overtallsspill som de denne gangen utnytter og stillingen er 5-3. Etter 16 minutter får vi straffeslag, men Marius var Ferdigscoret for dagen og bommer denne gang. 20 sekunder senere er det Holme som kan juble etter å ha plassert ballen i nettet bak keeperen og ledelsen er øket til 6-3. 7-3 kommer 36 sekunder senere da Marius er blitt tilrettelegger og spiller ballen til Fredrik som scorer. Bare 23 sekunder etter det er kampen punktert, da Holme igjen befinner seg foran kassa med ballen og henger den i nettet bak keeper, 8-3. Mye bra jobb av gutta denne perioden. Gjestene får et trøstemål fire sekunder før slutt og det hele ender 8-4. Vi viser god effektivitet denne perioden da vi scorer 6 mål på 10 skudd, sarpingene setter 3 mål på 20 skudd. En god Jørgen blir BB, men flere av gutta lå jevnt bak om nomineringen til BB. Fortsett slik neste kamp guttær!