Ja da skulle vi ut mot Slevik igjen og disse sliter vi mot hver gang vi møter dem så vi får se ikveld om vi kan gjøre noe med det.

1 per: kampen starter og vi vil være med og holder gjestene unna målet og vi har flere muligheter de første min av kampen , men vi får liksom ikke til det siste, det å få den ballen inn i målet. Men gjestene har en god målvakt som tar det vi kommer med. De har også noen farlige sjangser mot vårt mål men Kira i buret er med og tar det som kommer. Vi jobber bra i alle ledd og ligger kompakt hjemover i egen sone og lar de føle at vi er der når de kommer, noe de gir uttrykk for at de ikke er så glade for. Vi klarer og plukke ut en av deres spillere som vanligvis er giftig på mål og ligge på henne og da mister de litt av styrken sin mot vårt mål. Vi jobber med det vi øver på og ruller opp noen fine angrep men mangler det siste, nemlig mål. Men vi prøver og det gleder meg meget jenter. Men etter 9,46 så kommer deres første  og det er jo selvfølgelig deres gamle ringrev nr 9 som står for regien og det står 0-1. Men vi er med i kampen vi, men vi er ikke like bevegelige som i starten og da kommer det noen farlige sjangser på grunn av at backene våre får lite hjelp av løperne våre som ikke jobber hardt hjemover. Men vi holder stand lenge og spiller bra til tider og har trua på det vi gjør. Men etter 17,06 så er det igjen deres gamle rev nr 9 som setter 0-2. Etter dette så skjer det ikke så mye i denne perioden og det står 0-2 etter første.

2 per : Vi starter og vi blir presset bakover fra start og vi hadde vel ikke ventet dette og er ikke helt med og slitter i alle ledd med å henge med, vi gjør ting vanskelig for oss selv . vi lå tett bakover i første men det er nå helt fraværende da det blir for stort sprik i laget og det vet de gamle hos gjestene og utnytte og setter 0-3 3min inn i perioden. Nå henger vi ikke med og når vi først er på visit hos dem så blir det halvhjertet det vi prøver på og det tar deres målvakt seg av. Vi blir veldig statiske i det vi gjør og det meste av det vi prøver på skal av en eller annen grunn skje på venstresiden så det blir veldig synlig og lett og stoppe oss. De pådrar seg en utvisning etter 34,34 men det hjelper oss ikke da vi spiller et helt forferdelig overtall som ikke fungerer.  De får lov til å sette 2 til i denne perioden og kunne brått vært flere men Kira redder mange baller og er god i denne perioden. Perioden endr og det står 0-5 etter andre.

3 per : vi blir enige om å samle oss som lag å prøve å vri spillet vårt så det ikke blir så forutsigbart det vi holde på med. Men vi får ikke dette til idag så det blir mye løping mellom og lite av vårt eget spill. Men sånn er det innimellom og da blir det vanskelig mot seriens beste lag hittil. De setter 3 til før, og det er dette som er så unikt med dere jenter. Vi setter inn 1-8 og den gleden dere viser er verdt inngangsbilletten alene, tror ikke det er så mange andre lag som blir så glade som dere over 1 mål når vi ligger under med 8  «/> Ler men så er dere en unik gjeng….så slipper vi inn et til på slutten og det blir 1-9. Men dere er en flott gjeng jenter og tar dette som det er og smiler for det, ikke rart vi er glade i dere og laget vårt..